Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurde ale numer z tym tescikiem owu!pamiętam !!!!!!!GRATULACJE I SPOKOJNEJ CIĄŻY!!!!!!!!!Och... tak myslalam ze za wczesnie sie zapisalam... ale nie wytrzymam dluzej. Przy poprzednich "akcjach" nawet pecherzyka nie bylo, wiec jesli w srode zobacze cokolwiek to bedzie sukces :-) Z reszta co ma byc to bedzie...

no ale tak to jest z facetami....
;-)Jesli sie uda to juz pazdziernik
Kochana jestes - dziekuje !
kurde ale numer z tym tescikiem owu!pamiętam !!!!!!!GRATULACJE I SPOKOJNEJ CIĄŻY!!!!!!!!!
Shingle dmuchnij tu fluidkami !!!!!!!!!1ja juz łapię!
Eve wiesz moze ciebie poslucham ......a odnosnie twojego męża to nieprzejmuj się, chłopy sa z innej planety, ja to troche puszczam uszami czasem,jak juz bredzi...i czasem nie tłumacze o co chodzi, bo momętami wydaje mi się ze słabo chwytano ale tak to jest z facetami....
;-)
kroptusiu a ty jak się czujesz teraz....???
Jak przeżyłaś to badanie? TZn taki dyskomfort, że miałaś jakby okres i jak tu usiąść na fotelu ?
Spytałaś go czy mimo to Cię zbada czy jak?
Ja w środę idę do gina z tym krwawieniem, a jest takie normalne jak przy rozkręcającym się @.....
I niewiadomo czemu mialaś takie plamienie w srodku cyklu?
Ja tez jestem w środku cyklu.
Teraz powinna być owulacja a nie okres, okres mialam 2 tyg temu.....
wydało mi się to zupełnie normalne wkońcu to nie była @ bo środek cyklu.Trudno powiedzieć może i tak bo zachodzą zmiany hormonalne w organiżmie.Witam!
Mam pytanie czy dodatkowym objawem ciąży może być trądzik?????