reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
To daj znać:-). A tak na wszelki wypadek: "Przeklinam @ Julitki, precz małpo"
Mój Demon czasami mówi do mnie "czarownico nie czaruj" - może mam jakieś ukryte talenty???
Mi coś się wydłuża ostatnio cykl. Nie wiem czy to pozytywnie czy negatywnie a może to przez BRO i CLO. Cholera wie.

To daj znać:-). A tak na wszelki wypadek: "Przeklinam @ Julitki, precz małpo"
Mój Demon czasami mówi do mnie "czarownico nie czaruj" - może mam jakieś ukryte talenty???
Mi coś się wydłuża ostatnio cykl. Nie wiem czy to pozytywnie czy negatywnie a może to przez BRO i CLO. Cholera wie.
hehe czarownico kochana :tak: mi BRO własnie cykle wyregulował :-) ja tez kochanie nie wiem czy to dobrze czy zle :-(

Witam dziewczynki!!!
Katarzynko1979 serdecznie gratuluję - uwierz w swoje szczęście- kochana udało ci się!!!:-)
Kaprycha i jak wyniki betki? trzymam kciuki!!!:tak:
HankaM pamietaj że testy się często mylą póki nie ma @ jest nadzieja!!:tak:
Julitko trzymam za ciebie kciuki-kiedy testujesz?:-)
pozdrawiam was wszystkie!!!!:-D
A ja zadzwoniłam dziś do kliniki i mówię że miałam się zglosić w 9,10 dniu cyklu i że to IUI itd. i pierwszy problem mój lekarz przyjmuje we wtorki lub czwartki, a ja muszę w poniedziałek- zapisali mnie narazie do innego lekarza, a jutro ma do mnie dzwonić mój co mam robić..:wściekła/y:kurde zdenerwowałam się bo to ważny zabieg nie zwykłe badanie, co prawda to tylko pierwszy monitoring ale woalałabym mojego lekarza... okaże się jutro co i jak... sorry że znowu piszę monolog ale musiałam się wygadać!:sorry2:

Katarzynko1979 serdecznie Ci gratuluję niedowiarku;-)
Jak ja zobaczyłam dwie kreseczki na teście to obudziłam mojego partnera bladym świtem.Biedak ledwo kontaktował co mu pokazuję:-)
Przykro mi z powodu kryzysu. Tak to jest w związkach,że przychodzą dni pochmurne.Nie myśl od razu tak czarno,że zostaniesz sama z dzidzią. Wyluzuj się.Bardzo przejmujesz się alkoholem i siłownią, na którą chodziłaś i może stąd wasze spięcia. Myśl, że dzidzi nic się nie stało, zresztą organizm kobiety umie chronić dziecko.
Ja miałam grypę w ciąży i antybiotyk był konieczny bo się dusiłam ale wiem,że dzidzi nic nie będzie.Kasiu tylko pozytywne myślenie:-) To może zdziałać cuda.Wiem, że się martwisz ale nie Ty jedna "zaszalałaś" nie wiedząc że jesteś w ciąży.Obok mnie są takie przypadku i wierz mi, dzieci urodziły się zdrowe i przepiękne:-) Zrób coś dla Was tylko dwojga ( kolacja, kino) i rozmowa na ludzie bez pretensji.
Tak na marginesie to zrobiłam żurek i już zjadłam 3 talerze:zawstydzona/y:
Garnek mówi do mnie "zjedz 4 talerz":-)
Miłego dnia wszystkim
jak talerz tak mówi to sobie nie żałuj;-);-);-)
dziś mu powiedziałam o II - bardzo się ucieszył, ale nie dowierza:-) widze ze jest szczęśliwy więc może fasolka nam pomoże przetrwać..

Witajcie.... ja dziś dzwoniłam do gina i wizytę mam w następna środę... mam nadzieję, że coś będzie widać...

Pysiu prosze bardzo:

Katarzynko Tobie tez GRATULUJĘ....ale nas będzie na październikowych:-)

Pozdrawiam

i jeszcze czekamy na następne:tak:

Hmmm kochana chcialam Ci przypomniec ze jeszcze nie tak dawno Ty zapewnialas mnie ze @ nie przyjdzie i ze to ciaza mam uwierzyc pamietasz?? Test zrobilam 5-6 dni przed @ ja to mialam czekania :)

no tak, pamiętam pamiętam jak mówilam ze II kreska to II kreska:tak:
martynko - wygaduj i wyżalaj się do woli. Moze sie uda jeszcze coś z tym lekarzem, a jak nie to ten drugi pewnie też dobry;-)

Witam dziewczynki!!!
HankaM pamietaj że testy się często mylą póki nie ma @ jest nadzieja!!:tak:

Ja wiem tylko jest zasada, że jak test wychodzi negatywnie to nie ma ciąży, a jak wychodzi pozytywnie to może się mylić.
Więc się nie podniecam tylko z pokorą czekam na nowe starania.

Lekarz podobno dobry, ale tamten to już we wszystko wtajemniczony... niby wszystko zapisane w komputerze ... mam nadzieje że będzie dobrze...
HankaM zapomniałaś chyba ile tu dziewczyn mialo jedna kreskę a później betka pozytywna- np.Kingusia!!! więc ja nie wierzę testom!!!

reklama
Ja wiem tylko jest zasada, że jak test wychodzi negatywnie to nie ma ciąży, a jak wychodzi pozytywnie to może się mylić.
Więc się nie podniecam tylko z pokorą czekam na nowe starania.
oj to mnie nie pocieszyłaś:-(

ja juz dwa teściory dziś zrobiłam i zaraz lece do apteki zeby na rano mieć;)

picture4169.jpg

Do góry