P
patrysia*
Gość
i tak sie nie moge jutra rana doczekać żeby siknąć testa bo już sie boje ze jakby coś to moze jest cos nie tak bo mnie ten brzuch kuje
to w sumie tez dobry znak bo na fasolke też boli i jajniki kłują
testu testuj;-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i tak sie nie moge jutra rana doczekać żeby siknąć testa bo już sie boje ze jakby coś to moze jest cos nie tak bo mnie ten brzuch kuje
testu testuj;-)nie mówcie mi tak bo chyba zwariuje do jutrato w sumie tez dobry znak bo na fasolke też boli i jajniki kłujątestu testuj;-)
dzis jast 37 dzień cyklu a ja mam 35 albo 36 cykleZaniepokojona według mnie to ciąża... tak jak u Kingusi pierwszy test negatywny i co fasolka jest... który ty masz dziś dzień cyklu?!
to pierwszy test wykonany za wcześnie!!!dzis jast 37 dzień cyklu a ja mam 35 albo 36 cykle

dzis jast 37 dzień cyklu a ja mam 35 albo 36 cykle

to co jak jutro zrobie to bedzie dobrze??ja tez myśle że to fasolka:-)u mnie było tak samo jak z Dominisiem byłam za szybko zatestowałam i dooopa negatywny no i tez tak się nastawiałąm a tu popatrz zrobiłam po paru dniach i co 2 kreseczki![]()
to co jak jutro zrobie to bedzie dobrze??
wiesz ale jak chcesz to możesz jeszcze ten jeden dzień poczekać,ale to i tak za dużej różnicy nie zrobi bo i tak już ci @ się spóźnia no a jak fasolka jest to teraz na pewno wykryje