Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1. pleminczki rozwijaja sie okolo 3 miesiecy (72dni) a i tak ich ostateczna dojzalosc jest osiągana w sluzie szyjkowym macicy!
2. ja ten cykl raczej na straty spisuje bo i nie bedzie bardzo jak sie przytulac ... by bylo by to w stresie a do tego mamy all inclusive wiec i drineczki pewnie bedą tzn mąż bo ja na lekach to nie bardzo moge!
3. a leki na serducho to teraz bede juz dlugo brać tylko musze szybko sie kapnąć zem w ciązy bo wtedy natychmiast musze zmienic leki na bezpieczniejsze!
;-)
ja słyszałam czy czytałam ze b6 najlepiej z magnezem brać
kochana ja mam długie cykle tak od stycznia bo 35 lub 36 dniowe a dzis mam 41dc i @ nie ma, miałam już raz 40dniowy cykl a 41 @ sie pojawiła też zrobiłam wtedy betę i wyszła negatywna i na drugi dzień siue @ pojaiwła i właśnie od tego momentu mam takie 35, 36 dc. prolaktyne wyrególowałam i nadal biorę Bromergon i miałam teraz po @ zrobić kontrolie tą prolaktyne ale sie @ nie moge doczekć i to badanie mi sie w czasie odwlecze. miałam problemy z testosteronem dawniej to moze teraz też wzrósł ale czy on ma wpływ na długość cyklu i jego rozregolowanie??
Witamina B6 jest zazwyczaj razem z magnezem - mnie gin kazał jeść kwas foliowy (standart) i magnez bo powiedział, że na początku ciąży organizm potrzebuje zwiększonej dawki magnezu - ja kupiłam magnez z B6 no i jem już któryś miesiąc, zaraz zamienię się w tablicę mendelejewa:-):-)
to 4 (najbardziej stresujący) cykl![]()
Magnez + B6.
Myślę, że najlepiej bo wyczytałam, ze magnez współdziała z wieloma witaminami.
Do tego Kwas foliowy od 1,5 roku, na figurę jogurty z błonnikiem, do tego ziółka receptury natury co też ma wiele witamin i minerałów i ziółka z witaminkami na cerę włosy i paznokcie.
To już naprawdę tablica Mendelejewa.
A teraz zaczyna się okres nowalijkowy to już w ogóle będziemy dziewczyny chodzące witaminki, pierwiastki itp![]()
ale mam nadzieję ze jesteś taka dobrą czarownicąŁapcie dziewczyny, łapcie - nie powiedziałam Wam, ale jestem CZAROWNICĄ
I rzucam skuteczne uroki!!!

doczekasz sie kochana napewno za jakiś czas jak juz będziesz po operacji i zołnierzyki meża sie poprawia to bedziecie sie cieszyc z nadchodzących narodzin dzidziusiaBoze czy ja wogole kiedys sie doczekam....
Nie wiem jak jest z testosteronem...ale penie moze miec jakis wplyw...nie wiem kochanie...
Ale cykle masz naprawde dlugie...
No nic-trzeba czekac na wyniki betki bernadko...i potem zobaczymy co dalej, moze juz zadne badania hormonkow nie beda potrzebne...?
no ale kupie ten magnez i b6...co nas nie zabije to nas wzmocni, prawda?

to ja juz nie wiem a ja jak zwykle zadam pytanie z tych kulinarnych
macie jakiś fajny przepis na zupke bo mój mezulek uwielbia jesc zupy a ja już nie mam pomysłu na gotowanie a ciagle te same to juz sie nam nudzą
Łapcie dziewczyny, łapcie - nie powiedziałam Wam, ale jestem CZAROWNICĄ
I rzucam skuteczne uroki!!!
Jest przepyszna, polecam!
wszystko sie dzis wyjaśni a raczej potwierdzi ze nic z tego i wtedy muszę poważnie sie zastanowić nad tym co dalej z tymi moimi cyklami. ale jak tu być mądrym jak mpoja gin powiedziała ze 36 dni to jeszcze w normie a ja wyczytałam na necie ze 31 to górna granicato ja juz nie wiem
zmienie napewno lekarza ale czy on mi pomoze to nie wiem
szczerze to mam dosc tych problemów całe życie miałam pod górke i chyba nigdy sie to nie skończy:--(
dzieki ale ja nie mam juz nadziei że to fasolka tylko chcę jak najszybciej zajać sie tym moim cyklem ale boje się ze lekarza nie znajdę u mnie odpowiedniego, lekarze nie lubia dawać skierowań na badania szczegółowe tak zauważyłam , a z drugiej strony ja zbyt dużego wyboru nie mam bo u nas 3 lekarzy ginekologów przyjmujebernadko-kochanie-ja nie wiem jak jest z ta dlugoscia cyklu...ale wydaje mi sie ze takie 36 czy nawet 40 dni to naprawde dlugo...
Moze faktycznie idz do innego lekarza, niech cie obejrzy, zrobi dokladny wywiad...jak trzeba porobisz hormonki, prolaktyune masz teraz pod kontrola, ale badalas jeszcze inne hormony?
Sama nie wiem...ale jak na razie tym sie nie zamartwiaj, poczekaj na 18sta na betke i potem cos razem wymyslimy...jak to nie fasolek to juz cie tu wszystkie z forum pokierujemy co dalej...a moze to jednak maluszek w brzuszku siedzi i takie numery robi... Czekam na wiesci, postaram sie zagladnac wieczorkiem-licze na pozytywne nastwienie!!!
buzi, zmykam do garow.