HankaM
Fanka BB :)
ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)
Ta mój też miał ale na rwanie pończoch. powiedzialam mu że mu pojebalo się w bani, jak chce rwać to niech sam kupuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)
Z moim też tak było że sam mi kurewską bieliznę na allegro kupował ale jak mi dał takie body stoking całe z siatki tylko z otworami w odpowiednich miejscach to zakupy się skończyły.Mój na początku to sam siedział na necie i koszulek mi szukał. Z tamtych czasów mam taką kolekcje w chałupie jak dobry magazyn sex-shopu.
Tylko teraz to nawet pamela anderson w sypialni nie była by go w stanie skusić.
Cały czas mu mówie - dzięki bogu że się staramy o dziecko to chociaż mam 4 x sex w ciągu miesiąca.
On jedynie odpowiada - nie świruj mała.
A ostatnio to jest ciągle zmęczony i to ja go muszę molestować a jak mam dni płodne i chcę co dzień się bzykać to on nie jest zachwycony i marudzi.Karola - mój za pończochy to chyba by dał się zabić![]()
To samczycha jakie nomoj tez

To ostra jazda:-) klapsa w pupę i pończochy ciachTa mój też miał ale na rwanie pończoch. powiedzialam mu że mu pojebalo się w bani, jak chce rwać to niech sam kupuje.

Kochana ta siatka się bardzoooo rozciągaCzasy dzikiego spontanicznego sexu już dawno za nami. Znaczy sie mnie nie przeszło tylko jemu.
Karola mój też planował kupić tą siatkę tylko rozmiaru na mnie nie było
Ale podobna siatka jest na ziemniaki więc nic straconego :-)
zresztą widziałam cię na NK i wlazłabyś w nią bez problemu rozmiar jest uniwersalny
Seks to przereklamowany rekwizyt.