reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kankagan-super!!!! Gratuluje bardzo kochanie!!!!
Ja bym chyba ze szczescia wszystkich na wakacje powysylala...co tam lody na sniadanie:-)
Slonko-betka juz by na 100% wyszla, wiec jak tylko masz jak i gdzie to idź smialo a bedziesz pewna i radosna po wyniku!
Ale sie ciesze...dlugo sie teraz staralas?

Dzieki kochanie-no my jemy sporo ryb i innych morskich robakow...oboje lubimy a poza tym to baaardzo zdrowe, lykamy tez tran dorsza bogaty w omega3 i omega6...
4 długie cykle się staraliśmy..
my jemy, ale nie do końca lubimy , masz jakieś fajne przepisy?
A tobie się aż tak strasznie nudziło beze mnie że musiałaś z nudów fasoline se strzelić???????

Gratulacje Jadźka, mam nadzieję że odwróciłaś to fatum i teraz będą same fasole.
Oficjalnie zostałaś wywalona z sekcji Lachonów na sekcje
CIĘŻARÓWEK - sorki worki
osobiście rzucałam czary tydzień temu, zadziałały chyba - Paatrysia też zafasolkowała:tak::-D:tak:
Gratulacje, widziesz sny sie czasem spelniaja, Ja bym powiedziala M, przeciesz to wasza wspolna droga, przezywajcie to razem!!!!
Super wiadomosc.

Kankagan, ja też bym powiedziała M. jak bardzo bym chciała mu powiedzieć wkrótce... niby udaje macho wielkie ale jakby usłyszał to na bank by się popłakał ze szcześcia. Zawsze jak wyjeżdża a ja go nie mogę odwieść na autobus i wychodzę do pracy to widze jak ma łzy w oczach... Jak go odwoże, to jest wielki twardziel i żadnych takich przy ludziach :-D
powiedziałam, popłakał się trochę ze szczęścia:-):-D:-)
Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d
GRATULUJĘ to wysyp fasolinek!!!

reklama
Dziewczyny - wstawać!!!!!!!!!!!

Test zrobiłam jeszcze raz bo dalej @ nie przyszła a znowu mi się śniło, że robię test.
No i zrobiłam - na początku była 1 okropna kreska, ale po minucie zaczęła się ujawniać druga - ja myślałam że zwariowałam i od tego tych moich chęci zaczęłam ją sobie wyobrażać bo kreska była bardzo, bardzo słaba. No ale teraz ją widać - nie jest jak testowa, ALE JEST!!!

No to jak myślicie - lecieć po 2gi test? Na betę? Mówić M? Poczekać?
Na reszcie zła passa została przerwana!!! GRATULACJE Z CAŁEGO SERCA!!!

ZAJACZEK jak tam twoja modlitwa (nad suwaczkiem)???
Oj Kochana, nie za badzo, w cycki mi już dawno nawchodziło, a teraz sobie brzuch upodobało:-)
Wpadłam na chwile cappuccino wypić.
Przyłączy się kto:confused:
Zajączku, na pole, zobaczyć czy twoich kuzynów tam nie ma:-D
I znalazłaś jakiegoś??:-) Ja piję wodę (a co, jak szalec to szaleć;-))
Lece Lachony
Muszę się zacząć ubierać i takietam.
Wpadnę może dzisiaj jak mi pan i władca pozwoli bo ma dzisiaj wolne
Trzymcie się
Jak to może wpadnę?!?!?!?!?!?!? Ani się waż nie wpaść i nie zdać relacji!!!!
Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d
No nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D Toż to wysyp fasolek:-):-):-):-):-)
Huraaaa!!!! Superogromne gratulacje!!!!!!!!
(ja myślę że to zdjęcie bociana które któraś wrzuciła pomaga;-))
4 długie cykle się staraliśmy..
my jemy, ale nie do końca lubimy , masz jakieś fajne przepisy?
powiedziałam, popłakał się trochę ze szczęścia:-):-D:-)
Tak myślałam:-):-)

No to kochana widzę, ze musisz po prostu dużo, pic. Niezmierne ilości płynów, najlepiej zioła i wodę albo mało słodkie soki, najlepiej naturalne.
Przypomniało mi się coś.
Jeżeli masz ochotę na taką zabawę w gotowanie to mam coś w sam raz na te porę roku.
Otóż dieta na zasadzie niełączenia pewnych składników jedzenia a dokładnie
ziemniaków nie łącz z mięsem
nie łącz z mięsem i pieczywa
ziemniaki pieczywo jedz z warzywami i przetworami mlecznymi
tak samo ziemniaki można łączyć z mącznymi (np kopytka itp)
mięsko wcinaj z warzywami
jedz bardzo dużo warzyw, prawie do wszystkiego
kolacja najpóźniej o 18

.

Dzieki Niuniu!
Postaram sieniue laczyc tego co napisalas...:-)
Jak na razie 2 dniowy strajk glodowy pozbawil mnie 1 kilo...wody:-)

Dziękuje wszystkim za gratulacje jestem taka z M szczęśliwa teraz tylko o siebie dbać i donieść ciąże:tak::-)

Patrysia a jak sie czujesz, czy mialas jakies przypuszczenia???

oj tak moje objawy zaczęły się od częstego bólu brzucha potem cały czas cycuchy i ostatnio coś mnie mdli(tak jak ze synkiem)np wczoraj po obiedzie obiedzie itd.zaczęłam w nocy siusiu robić i jak naprężam łydki jakoś tak tyci zaczynają jak do skurczu i to na tyle;-)

KANGAN SEPHORA WIELGACHNE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

Za tydzień dopiero pójde do ginekologa bo po obliczeniu co do joty wychodzi 4 tydzien no i ciężko tak ginowi zobaczyć dlatego tak jak bedzie 5 pojedziemy:tak:

OCZYWIŚCIE FLUIDKI:-)
***************************************************************************************************

Kto sie pisze na ciastko kokosowe i pyyyyyyyszna kawke z cisnieniowego, trzeba poswietowac tyle fasolek sie pokazalo, ciesze sie niesamowicie :-)​

reklama
Dzieki Niuniu!
Postaram sieniue laczyc tego co napisalas...:-)
Jak na razie 2 dniowy strajk glodowy pozbawil mnie 1 kilo...wody:-)

Kropeczko prowadzisz głodówkę?:szok::szok::szok::szok:
Ja nie dałabym rady. Nie ma szans. Wytrzymałabym pół dnia a wieczorem zjadła całą lodówkę.

Dieta od Niuni ma swoją polską wersję. Jest kilka książek na ten temat o samej diecie i przepisy. Autor Maja Błaszczyszyn. Książka podstawowa ma tytuł "Dieta życia" i jak pisze autorka to jest dieta, a właściwie sposób na życie. Bo według tych przepisów człowiek po prostu zdrowo się odzywia! I można ją stosować całe życie, bo chodzi tylko o wprowadzenie kilku podstawowych zasad. I co ważne dzięki takiej diecie można też przytyć. ( jak ktoś chce!).

Do góry