kanka
no i się doczekałam:)
4 długie cykle się staraliśmy..Kankagan-super!!!! Gratuluje bardzo kochanie!!!!
Ja bym chyba ze szczescia wszystkich na wakacje powysylala...co tam lody na sniadanie:-)
Slonko-betka juz by na 100% wyszla, wiec jak tylko masz jak i gdzie to idź smialo a bedziesz pewna i radosna po wyniku!
Ale sie ciesze...dlugo sie teraz staralas?
Dzieki kochanie-no my jemy sporo ryb i innych morskich robakow...oboje lubimy a poza tym to baaardzo zdrowe, lykamy tez tran dorsza bogaty w omega3 i omega6...
my jemy, ale nie do końca lubimy , masz jakieś fajne przepisy?
osobiście rzucałam czary tydzień temu, zadziałały chyba - Paatrysia też zafasolkowałaA tobie się aż tak strasznie nudziło beze mnie że musiałaś z nudów fasoline se strzelić???????
Gratulacje Jadźka, mam nadzieję że odwróciłaś to fatum i teraz będą same fasole.
Oficjalnie zostałaś wywalona z sekcji Lachonów na sekcje
CIĘŻARÓWEK - sorki worki

Gratulacje, widziesz sny sie czasem spelniaja, Ja bym powiedziala M, przeciesz to wasza wspolna droga, przezywajcie to razem!!!!
Super wiadomosc.
powiedziałam, popłakał się trochę ze szczęścia:-)Kankagan, ja też bym powiedziała M. jak bardzo bym chciała mu powiedzieć wkrótce... niby udaje macho wielkie ale jakby usłyszał to na bank by się popłakał ze szcześcia. Zawsze jak wyjeżdża a ja go nie mogę odwieść na autobus i wychodzę do pracy to widze jak ma łzy w oczach... Jak go odwoże, to jest wielki twardziel i żadnych takich przy ludziach![]()

GRATULUJĘ to wysyp fasolinek!!!Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d