Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezdem back, zrobilam zakupy, wyslalam totka, odebralam paczuszke z poczty dla M i kupilam sobie pierscionek i broszke (broche :-))
czemu?????????????????

Teraz przeczytałam dokładnie,że kupiłaś tą broszkę i pierścionek! Wcześniej coś mi na oczy poszło i przeczytałam że sama zrobiłaś takie cudo!
Za długo przy kompie siedzę, chyba już litery mi się zlewają.
ale az tak.......... dziekuje za uznanie :-)
:-);-):-):-)

Patusiu gratuluje kochana!!!Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d
łapię i chowam moze i mi pomogą w najblizszym czasieD
OCZYWIŚCIE FLUIDKI:-)
***************************************************************************************************

Olesiu został choć okruszek dla mnie tego ciasta?? uwiellbiam kokos a juz ciasta z kokosem to najbardziej!!Kto sie pisze na ciastko kokosowe i pyyyyyyyszna kawke z cisnieniowego, trzeba poswietowac tyle fasolek sie pokazalo, ciesze sie niesamowicie :-)
a niemówiłam ze wszystka z małą jest dobrze dbaj kochana o was buziaczkiJa po wizycie. Wszystko ok, brzuszek napięty ale ginka mówiła żeby się nie przejmować bo z szyjką jest wszystko dobrze. Kinia jest na swoim miejscu serduszko 145 uderzeń.
Usg połówkowe mamy 28 maja![]()
Olica może i masz rację że najlepszą metodą na zafasolkowanie będzie znikniecie z forum i zajecie się całkiem innymi sprawanmi a serduszkoanie z przyjemnosci bez liczenia dni płodnych da rezultat ale ja chyba nie dam rady tak zrobićJa Was wszystkie stąd muszę pogonić :-)
:-(
Hanka - dałaś czadu...zdobyłaś tą babę lekką rękąZajebiście!!!!!!!!