P
patrysia*
Gość
o cholercia...HUUUUURAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulejszon kobietki!!!!
ja chce ciacho i kawke...
Ja dzisiaj całe przedpołudnie jeździłam po szkołach z dokumentami...W szpilkach i garniturze..W ten upał..Aż mi się odciski porobiły na palcach...
Wczoraj mialam boski wieczór..maz poszedł się zdrzemnac o 19 i miałam go po godzinie obudzić..Taaaa...Ciekawe czy ktoś próbował kiedyś budzić kogoś kogo sie nie da obudzić?? Ja budzenie zakończyłam po 22...Nie udało się więc poszłam spać do drugiego pokoju, bo w naszej sypialni nie było miejsca..Łóżko było niepościelone a na nim śpiący mąż...
Poszłam więc spać...a po północy obudził mnie mąż pytaniem "Śpisz?"...No szlag mnie trafił..Środek nocy, światło zgaszone ja smacznie chrapie a on się pyta czy ja śpię...No i mnie obudził i pół nocy nie mogłam zasnąć znowu..Jesuuu..
dziękuje:-)oj i wiem co to znaczy przebudzić M bo u mnie to często tak jst że zasypia na sofie i ja z tym budzeniem to już daje na luz bo i tak zasypia

Czyli kolejny przyklad na to, ze niemyslenie na sile o starankach poplaca. tO PEWNIE JA JAK BEDZIE ZIELONE SWIATELKO TEZ SIE Z WAMI POZEGNAM....TAAA AKURAT, JUZ TO WIDZE-NIE WYTRZYMAM PRZECIEZ! PREDZEJ ZREZYGNUJE Z OBIADU NIZ Z BB...
OK> DLA DOBRA KOLEJNYCH PRZYSZLYM MAM- ZAMYKAMY FORUM!
ZARTOWALAM....:-)
![]()
ty tak nawet nie żartuj oj oj po pupie zaraz dam

Kropeczko
Tak, moj mial normalnie plemniki w spermie bo ma juz 2 dzieci :-) wiec wychodze z zalozenia, ze jak zrobimy biopsje to chyba nie powinno byc problemu z wydobyciem plemnikow
kciuki jak największe