reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana, normalnie z klawiatury mi to wyjelas :-D:-):-D Te dziewczyny, ktore mnie znaja troszke lepiej wiedza, ze ja do tych "slodzacych" nie naleze. Z drugiej strony, czesto to ze mam inne zdanie na jakis temat bylo odbierane jako atak. Przez to zaczelam sie piec razy ugryzc w jezyk (palce), zanim cos napisalam. Zle mi z tym bardzo, bo czasem to mnie do szalu niektore akcje doprowadzaja, a wybieram byc cicho - normalne jak nie ja:-D
Ciesze sie, ze jednak sa tu ciagle osoby (bo jest nas wiecej) ktore nie maja problemu z wyrazaniem wlasnego zdania a ich posty nie ograniczaja sie tylko do : "Siema sloneczka, u mnie dzis piekna pogoda, ide polezec"....
Tak trzymac! Niech forum czasem bedzie forum, a nie zawsze GG :-D (nie chce nikomu ublizac , sama tez czasem walne samo SIEMA - jest tu jednak jedna osoba, ktora nigdy nie powiedziala nic sensownego :-D)

Uwazam, ze duzo ciekawsze sa dyskusje, wymiany zdan (wiaze sie to oczywiscie z tym, ze jest wiecej od 1 opinii) niz slodzenie sobie wzajemnie. Jasne, nie trzeba dyskutowac 24/7, w wiekszosci powinnien byc luz ale niektore tematy bardzo prowokuja ciekawe rozmowy, wiec po co sie powstrzymywac?? :-D

Dobra, bo znowu mnie ponioslo :cool2:

Buzka dla Was

Ciekawe kto to ma wpis w notesiku Kaprychy i ksywe pt. "siema sloneczka"??:tak::confused:

Ja przy moim M czasem sie opamiętam, bo jego to nic nie denerwuje. Aż mnie to czasem dobija, bo z nim sie nawet pokłócić nie da! Wiem,że tak czasem lepiej, ale nie umiem panowac nad emocjami.

a moj to z kolei nerwus czasami sam nie wie nawet o co mu pojdzie,a ja z kolei jestem troche taka obrazalsko placzka, najpierw krzycze ale potem jak widze ze jemu sie przykro nie robi i jest ciagle zadziorny to sie zacinam i separuje, potem zawsze on musi przychodzic i mnie przepraszac ale ksiezniczka lodu przynajmniej przez 12h pozostaje

Dobranoc karaluchy pod poduchy :-)

reklama
siemanko,melduje sie wieczorowa pora(jak zwykle).
powiem Wam szczerze ze nie chce mi sie nadrabiac zaleglosci bo mi sie dzis literki cholernie zlewaja hehe!
ja tam zyje wylotem do polski w poniedzialek na 3 tyg!
masakra bedzie heheheh,taze bede wam pisac tylko o tym...wiecie co..jak bede w pl to wiadomo nie bedzie czasu na neta zbytnio,wpadne wiadomo napisac jak cos sie u mnie wydarzy(a taka mam nadzieje),ale czy ktos bylby tak mily i np..jezeli ktorejs sie uda to zeby mi ktos na nk napisal,bo tam predzej odczytam a na bb moge sie nie dokopac..ktoras chetna?

A ja np to nie mam Ciebie na nk! To jak moge "donosic"??;-)

nie ma sprawy,naprawde mozesz kozystac ze sloneczka!jak tylko bedziesz robila to z glowa to bedziesz sie swietnie czula i do tego pieknie sie opalisz:-)
wiesz co,w zeszle wakacje bylam w Portugalii,tam dopiero byl skwar,upal jak skurwesyn a kobitki w ciazy normalnie toples(lub nie)kozystaly ze sloneczka...

no i oby jak najdluzej bylo ok..a dlaczego piszesz ze nie poznasz urokow bycia w ciazy?
witam wieczorkiem na chwilke........
a wiec......jak byłam w ciazy z kamilem to gdyby nie to ze nie miałam @,to nawet bym niewiedziała ze jestem w ciazy....no waga (+34kg) i wielki brzuch......
i jak tak dalej bedzie to....zero sennosci...zero mulenia....zero wszystkiego tylko brak@... no i od czasu do czasu ol brzucha..........

Dobry wieczór:-)

Kropeczko - jestem, ale chyba już nie jestem potrzebna - Badaicka pięknie wszystko wyjaśniła:tak: leki na pewno mogły zaszkodzić - do tego stres i nerwica gotowa - jak nie wyjeżdżacie to zadbaj o siebie - jakieś drobne przyjemności domowe;-)
zdrówka dl amamy - bolerioza to poważna choroba przecież:szok:

Loree - my mamy malutką działkę ale w kwadracie - ma koło 20-22 m szerokości:tak: a domek stoi w granicy i tak zostanie - teraz nie można tak budowac a to jest sposób na małą działkę - dom wtedy mniej zajmuje - na razie ma około 5,5 m szerokości a będzie miał 10:tak:

Julitko - baaaaardzo dawno Cię nie było - miło zobaczyć po przerwie:tak:

Olesia - dobrze, że się lepiej czujesz:-)

Badaicka - czy Ty sobie urodziłąś córcię w prezencie:szok::-D:-D

Witam wszystkie miłe Panie:tak:
Tak dawno mnie nie było ale już sie nigdzie nie wybieram :-)

Kochana, normalnie z klawiatury mi to wyjelas :-D:-):-D Te dziewczyny, ktore mnie znaja troszke lepiej wiedza, ze ja do tych "slodzacych" nie naleze. Z drugiej strony, czesto to ze mam inne zdanie na jakis temat bylo odbierane jako atak. Przez to zaczelam sie piec razy ugryzc w jezyk (palce), zanim cos napisalam. Zle mi z tym bardzo, bo czasem to mnie do szalu niektore akcje doprowadzaja, a wybieram byc cicho - normalne jak nie ja:-D
Ciesze sie, ze jednak sa tu ciagle osoby (bo jest nas wiecej) ktore nie maja problemu z wyrazaniem wlasnego zdania a ich posty nie ograniczaja sie tylko do : "Siema sloneczka, u mnie dzis piekna pogoda, ide polezec"....
Tak trzymac! Niech forum czasem bedzie forum, a nie zawsze GG :-D (nie chce nikomu ublizac , sama tez czasem walne samo SIEMA - jest tu jednak jedna osoba, ktora nigdy nie powiedziala nic sensownego :-D)

Uwazam, ze duzo ciekawsze sa dyskusje, wymiany zdan (wiaze sie to oczywiscie z tym, ze jest wiecej od 1 opinii) niz slodzenie sobie wzajemnie. Jasne, nie trzeba dyskutowac 24/7, w wiekszosci powinnien byc luz ale niektore tematy bardzo prowokuja ciekawe rozmowy, wiec po co sie powstrzymywac?? :-D

Dobra, bo znowu mnie ponioslo :cool2:

Buzka dla Was

P.S. Julitka, fajowo ze wrocilas.
P.S.1. Andzia, nie wiem jak moglam o Tobie zapomniec !!!!!!!!!!!! SoRkA !!!!!
P.S.2. Elisabeth zakochalam sie w Twojej figurce
P.S.3. Hanka?????????!!!!!!!! Gdzie sie znowu szlajasz?

Hey wariatko :-D:-D:-D
a odchudzasz się z tą dietą od Badaickiej - bo ja jej wtedy nie brałam od Magdy a chyba powinnam:zawstydzona/y:
a jaka to dieta???;-)
a to przyznam że jestem zaskoczona :tak:

nie porozmawiałam z Lolitką i Olą PM i posłucham ich rad i po prostu ograniczę pewne moje nie dobre nawyki i powoli mam nadzieje dojść do upragnionej wagi :tak:
nie chce się drastycznie odchudzać bo boje sie o mój organizm który nie lubi takich szybkich zmian
a powiesz mi co to za rady??? :-)
siemanko,melduje sie wieczorowa pora(jak zwykle).
powiem Wam szczerze ze nie chce mi sie nadrabiac zaleglosci bo mi sie dzis literki cholernie zlewaja hehe!
ja tam zyje wylotem do polski w poniedzialek na 3 tyg!
masakra bedzie heheheh,taze bede wam pisac tylko o tym...wiecie co..jak bede w pl to wiadomo nie bedzie czasu na neta zbytnio,wpadne wiadomo napisac jak cos sie u mnie wydarzy(a taka mam nadzieje),ale czy ktos bylby tak mily i np..jezeli ktorejs sie uda to zeby mi ktos na nk napisal,bo tam predzej odczytam a na bb moge sie nie dokopac..ktoras chetna?

no i zajebiscie!
Ja też słoneczko Ci dam znać :-):-p
Zmykam rybki spać bo jutro do pracy a kurcze znowu wstane nie wyspana hehe jak zawsze:-) buziaczki

witam wieczorkiem na chwilke........
a wiec......jak byłam w ciazy z kamilem to gdyby nie to ze nie miałam @,to nawet bym niewiedziała ze jestem w ciazy....no waga (+34kg) i wielki brzuch......
i jak tak dalej bedzie to....zero sennosci...zero mulenia....zero wszystkiego tylko brak@... no i od czasu do czasu ol brzucha..........

a wiesz o tym,ze teraz wszystkie kobitki w ciazy ktore mdli,czuja sie okropnie zazdroszcza Ci jak cholera!
hehe tak to jest ze jak jestesmy biali chcemy byc czarni i na odwrot....:baffled:

reklama
Do góry