Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a z ilu sie pije ten wywar z ziół? i trzeba o określonej godzinie i czy on działa tez na śluz?
Eloł,heloł Makaronkuolaboga, rzeczywiscie cos zle sie dzieje na watku, straszna cisza tutaj. wszystkei w krzakach siedza czy juz sie wcale nie pojawiaja??
Ja melduje ze bylam dzis na wizycie i wszytsko jest ok. Tzn od wczoraj mam delikatne plamienia znowu i mam sobie w zwiazku z tym jeszcze polezec i zapodac progesteron dowcipnie i powinno przejsc. Wczesniejsze plaminia byly spowodowane tym z elozysko nie bylo kompletnie przytwierdzone, ale teraz sie zasklepilo i wszystko jest ok. Dzidzia ma 2,5 cm tanczy sobie jeszce bez nozek ale i tak juz wywija, ma wielka glowke i prawie tak samo duzy tylek:-)
Widze ze trzeba by zaaranzowac jakas fajna klotnie zeby sie cos rozkrecilo. To moze was sprowokuje. UWAGA: wypilam dzis lyk wina.
Ok teraz mozecie na mniej najechac :-)a tak serio krejzolki to gdzie jestescie???? Jak Hanka nie wroci to kiepsko tu bedzie?? gdzie jest Marzenixxx? Zajaczek wyjechal i taka tu cisza:-(

fajniutko,ze wszystko z bobaskiem w porządku oby tak dalej.Ja to jestem w krzakach .... do konca tyg musze oddac prace dyplomową .... chyba nawet jutrp wezme sobie wolne ... masakra jakas!

Nektarynko pochwal sie później koniecznie efektami swojej pracyja dzis pieke torta.. tzn bez okazji.. tak by potem umiechihi zmywam sie upiec biszkopt..

Bernatka walczy z przetworamija się witam i pytam: a gdzie Zaniepokojona? Olesia? Marzenix? Andzia? Kropeczka? Olica? no i cała reszta?
Sama jestem mega zajęta, ale wpadam od czasu do czasu....
DO raportu dziewczyny!
Nektarynka -masz jakieś wieści od Kroptusi?