Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejka!!Witam wszystkie babeczki!
Ja dziś z wami nie posiedzę, niestety mam taki ogrom roboty, że nie mam czasu nawet czytać - napiszcie mi proszę tylko czy któraś moze sie pochwalić jakąś nową fasolka..
Pozdrawiam
Cześć Kanka - ja siedzę w krzakach...ja się witam i pytam: a gdzie Zaniepokojona? Olesia? Marzenix? Andzia? Kropeczka? Olica? no i cała reszta?
Sama jestem mega zajęta, ale wpadam od czasu do czasu....
DO raportu dziewczyny!
Nektarynka -masz jakieś wieści od Kroptusi?

Hejka!!
Asiq ma w sobie fasolkę:-):-):-)
Muszę zaraz uciekać, zrobić jakiś obiadek....
codziennie albo prawie codziennie, ja ogólnie dużo herbat pijam, w tym ziołowych
nie wiem, czy pomaga, troszkę chyba tak... pewnie gdybym dostała coś innego to też by mnie odstresowało, jeśli tylko mogę usiąść w ciszy i spokoju i rozkoszować się gorącą herbatą :-)
szybko bo chce juz ziółka zacząć brac 
Jasne pajka.. w pierwszym cyklu zamowilam sobie dokladnie jak dostalam @ pomyslalam ze sobie zamowie i tak tez robilam.. doszly do mnie w 9dc i szkoda mi bylo marnowac cyklu i zawsze jak mam owu miedzy 16-18dc to mialam juz ok 14dc.. takze po 5 dniach picia juz byl efekt.. z racji takiej ze chcialam tez sobie wyregulowac prolaktyne to pilam pierwszy cykl do konca.. potem tylko do owu..