Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też dobre.Jak wyglada TSH? A co z wolnymi hormonami fT3 i fT4? Samego tsh sie nie leczy tylko tarczyce calosciowo.
Biorę leki na tarczycę (bazowo dawka 25), prolaktyna obniżyła się sama po wyrównaniu TSH, miałam badanie na drożność i wiele innych.Witam czy jest tu jakaś Pani co bierze na obniżenie tsh Euthyrox, na prolaktynę zażywa 1/2 tabletki Dostinex tygodniowo oraz miała hsg-drożność jajowodów i nie może zajść w ciążę?
Reszta badań zleconych przez ginekolog jest dobra, mąż też się badał. Co robić?
Dla starających się najlepiej jak tsh jest w okolicach 1. Ja biorę letrox 75.Witam czy jest tu jakaś Pani co bierze na obniżenie tsh Euthyrox, na prolaktynę zażywa 1/2 tabletki Dostinex tygodniowo oraz miała hsg-drożność jajowodów i nie może zajść w ciążę?
Ja brałam na niedoczynność letrox, Dostinex całą tabletkę i metforminę na IO, też miałam drożność.Witam czy jest tu jakaś Pani co bierze na obniżenie tsh Euthyrox, na prolaktynę zażywa 1/2 tabletki Dostinex tygodniowo oraz miała hsg-drożność jajowodów i nie może zajść w ciążę?