• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny co tak cicho się zrobiło?

jestem jestem
wlasnie wyslalam zapytanie na jakies forum czy test ciazowy moze jeszcze nie wykryc ciazy , konkretnie chodzilo mi czy w moczu moze byc jeszce za male stezenie hcg zobaczymy co odpisza chyba znowu sie wkrecam buuuuu :(

No czekam, az cos napiszecie...;-)

Ale mamy fajnie - faceci robia tortille a my spijamy drinkasy:-D

prawidłowo heheheh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No czekam, az cos napiszecie...;-)

Ale mamy fajnie - faceci robia tortille a my spijamy drinkasy:-D
to czekajcie na mnie juz jadę

jestem jestem
wlasnie wyslalam zapytanie na jakies forum czy test ciazowy moze jeszcze nie wykryc ciazy , konkretnie chodzilo mi czy w moczu moze byc jeszce za male stezenie hcg zobaczymy co odpisza chyba znowu sie wkrecam buuuuu :(
no nie wiem - moja siostra zrobiła chyba z4 testy- 2 pierwsze nie wyszły 3 słaba 2 kreska dopiero ten czwarty wykazał 2 wyraźniejszą ale wiesz to wcale nie była taka mocno wyraźna i tak do 7 dni po terminie@ więc wiesz wszystko może być

erba i co napisały?

no nie wiem - moja siostra zrobiła chyba z4 testy- 2 pierwsze nie wyszły 3 słaba 2 kreska dopiero ten czwarty wykazał 2 wyraźniejszą ale wiesz to wcale nie była taka mocno wyraźna i tak do 7 dni po terminie@ więc wiesz wszystko może być
hmm no wlasnie nie wiadomo co myslec moja ginka tez ostatnio mi pow ze test moze wyjsc dopiero tydz po spodz @ , to po jaka .... kazala mi go robic w ta sobte

to jest ta co odpowiadają ginekolodzy i endrykonolodzy itd.?
artykul podpisala jakas dr stronka parenting.pl

chyba będę się żegnać idę się kąpać i myśl pozytywnie zrób test może w poniedziałek?

ja tez powolutku bede uciekac , jak nie przyjdzie do wtroku to w srode zrobie juz nie czytam bo oszalec mozna
milej nocki papapa

reklama
wiesz u ciebie to chyba szkodzą te myśli bo jak myślisz by zajść żeby zrobić sobie przerwę w pracy to nigdy nie zajdziesz bo właśnie to myslenie przeszkadza albo fasolka albo praca i do dzieła

Wiesz to nie jest dokładnie tak ale jedna z mysli związanych z dzieckiem jest taka że w pracy będzie luz, że nie bede juz pracować po 24 lub 48 godzin a to wykańcza. Ale nie jestem już na tym etapie że obsesyjnie mysle o ciazy. Poza tym gdyby jedynym powód zajścia w ciaże miałaby być dla mnie praca to byłoby to głupie prawda.

a co studiowałaś?

Turystykę i hotelarstwo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry