Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam, jestem tu calkiem nowa i nie wiem co i jak. ja mam termin na 1 stycznia 2011 i juz nie moge sie doczekac:-) gratulacje dla wszystkich przyszluch mam ale takze dla tych, ktore juz zostaly mamami!!!
aha i mam male pytanko, mam gotowy suwaczek a nie wiem jak go wstawic pod moj wpis. moze ktos by mi doradzil?![]()
Trzymaj się Kochana, myśl pozytywnie.dziewczyny Trzymajcie Kicuki zaczelam krwawic i jade na Pogotowie:![]()
, a jestem jeszcze przed spodziewanym terminem @.
a tak poza tym wczoraj dostalam wezwanie do szpitala na poznanie mojej poloznej. Data przypada na 29 maja a ja akurat w tym czasie nie moge i musze przelozyc. Mieszkam w Anglii i niestety opieka nad kobietami w ciazy nie jest tak dobra jak w Polsce wiec do 11 tygodnia (oby) bede miec dopiero pierwsze usg. A ja tak bardzo juz bym chciala zeby upewnic sie, ze wszystko jest ok. No i zobaczyc to bijace serduszko
pozdrawiam!!!
zycze Wam spokojnych miesiecy ciąży,nie dajcie sie hormonom i samych przyjemnośći-juz niedlugo przed Wami pierwsze usg gdzie zobaczycie Wasze milimetry szczescia
z kilka tygodni dzidzie Wam pomachaja-cudowny czas przed Wami
;-);-):-)
dzieki temu bedzie z Wami-scikam Cie mocno i rowniez gratuluje 2 kreseczek na tescie