Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skoro ta z NFZ jest spoko to ja bym przy niej została - zawsze to mniej załatwiania i wizyt. a pomyśl za każde 40 zł ile rzeczy można kupić dla dziecka :-)Ja chodzę do dwóch ale skuli tego, że prywatny nie ma usg dopochwowego - a jak się okazało to ta lekarka z NFZ jest super i tak sie zastanawiam czy nie zostać z nią tam u prywatnego płacę niewiele to 40 zł wizyta i 20 zł usg co dwa tygodnie wizyta no i L4 bez proszenia.
Pójdę do tego gina , do którego chodzę już 4 lata - os początku. Damy radę - zawsze może mnie skierować do innego jak będzie chciał dorobić mi badań, bo wcześniej mi to mówił :-)Oczywiście, że idź na kasę chorych - na pewno będzie dobrze! I nie martw się tym, bo może bardzo dobrze trafisz? Nie ma sensu moim zdaniem wydawać wszystkich pieniążków na lekarza prywatnego - lepiej odkładaj sobie na dziecko![]()
Ja teraz mogę sobie pozwolić na prywatne wizyty, ale różnie bywało i doskonale rozumiem Twoją sytuację- ja bym też poszła na Twoim miejscu do lekarza państwowo.