Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A powie mi ktoś jak wkleić suwaczek ?
Witam z rańca
Ja dziś już trochę lepiej się czujęmam zatkane uszy i bardzo męczy mnie kaszel. Mam dziś w planach ogarnąć chociaż trochę mieszkanie, bo mega brudno a mężuś zapracowany więc nie chcę go jeszcze wykorzystywać
Co do scrabookingu to myślę, że warto się tym zaiteresować. Myślałam żeby zrobić dla dzidzi taki album ciąża + 1 rok życiaa na roczek można zrobić prezenty dla dziadków w postaci takiego albumiku
aniwar prześlij fotki tych swoich albumików. Interesuje mnie przede wszystkim ten ślubny, bo chcę go zrobić jako pierwszy (od maja zeszłego roku walczę z tym).
fogia wrzuć jakieś swoje dzieła na forum ja też się bawiłam w decupage ale teraz chcę zrobić te albumiki.
Swoją drogą chciałabym zaproponować nowy wątek: nasze robótki ręczneCo wy na to? Myśl, że ten temat mógłby zainspirować dziewczyny do wykonywania fajnych rzeczy. Co wy na to?
i mam nawet coś do nowego wątku ,myślę ze się spodoba....ale to już nie dziś.Padam.