DOROTA9876
Zaciekawiona BB
ehh ta ciąża. wiecznie albo mdłości albe złe samopoczucie ale czego się nie robi dla naszych maleństw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak lubisz takie fantazy o księżniczkach, elfach i królewskich intrygach to przeczytaj "Marchia cienia" - Cad Williams. Na razie wyszły dwa tomy a ja z utęsknieniem wyczekuję trzeciegoJa teraz czekam na Legendę Drizzta autorstwa R.A. Salvatore. To dopiero jest takie fantasy, jakie lubię![]()
Kochana ja mam identycznie jak Ty, ale uwierz mi ze po tej glukozie z cytryna czulam sie rewelacyjnie, glukoza ogolnie daje sil i wzmacnia~! powinnas wytrzymac te 2 h!!Cześc Dziewczyny,
Ja już wstałam, zaraz spacerek z pieskiem a po południu taniec brzucha![]()
Ja wstaję rano i muszę zrobić sobie śniadanie i coś zjeść bo odrazu mam odruch wymiotny, taka reakcja na pustkę w żołądku. I tak sie zastanawiam jak pójdę zrobić ten cukier (?) będę musiała zobić to szybko i bezboleśnie
Uciekam z suczyskiem na spacer, życzę miłego dzionka

Tak się już tutaj za forum stęskniłam , że szok
Strasznie się ciesze, że mam troche czasu by wkońcu napisać
Urlopik sie nawet nam udał ale szybko ten czas leci...choć ja i tak jestem bardzo zadowolona, że juz jesteśmy u siebie w domciu;-)

Jeszcze wczoraj mieliśmy usg prenatalne i tez wszystko dobrze
Córcia rozwija się bardzo dobrze i jestem strasznie szczęśliwa

Ma tylko troszke główke mniejszą ale jest wszystko dobrze
I wierci się strasznie cały czas
Teraz sobie leżey nóżkami na dół i leży na boczku;-)