reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hejka my bylismy na zakupach.. bo jutro idziemy na 4 pietro do znajomych, wiec robie gulasz w bialym sosie (bo co mamausia 3 tygodniowego szkraba moze jesc;) ) salatke zrobie jutro i odmroze zeberka w kapuscie z miodem dla chlopow.
bylismy w smyku moj sie zakochal w niektorych ciuszkach i zabawkach (widze ze chlop ma nawet nawet gust do ciuszkow, bo te ktore mi pokazywal byly super;) ) zakupil nawet body z dlugim rekawem w h&m z snoopym;) no.. a jak pichcilam mialam chyba ze 50 skurczy.. troche sie martwie ze tak czesto juz sa.. a teraz odpoczywam..

reklama
hejka my bylismy na zakupach.. bo jutro idziemy na 4 pietro do znajomych, wiec robie gulasz w bialym sosie (bo co mamausia 3 tygodniowego szkraba moze jesc;) ) salatke zrobie jutro i odmroze zeberka w kapuscie z miodem dla chlopow.
bylismy w smyku moj sie zakochal w niektorych ciuszkach i zabawkach (widze ze chlop ma nawet nawet gust do ciuszkow, bo te ktore mi pokazywal byly super;) ) zakupil nawet body z dlugim rekawem w h&m z snoopym;) no.. a jak pichcilam mialam chyba ze 50 skurczy.. troche sie martwie ze tak czesto juz sa.. a teraz odpoczywam..

A pytałaś lekarza czy tak może być, że masz często te skurcze, ja bym już pewnie do swojego dzwoniła.
To pierwsza moja ciąża i panikara jestem.... lepiej dmuchać na zimne

No, w tym wieku, jak powszechnie wiadomo, ma się na oku zazwyczaj kilka naraz :-D
Zmieniają się jak w kalejdoskopie ;-)

:-D Z tym tez roznie bywa;-)Moja pierwsza "milosc" miala 16 lat /ja 17/ jak zaczelismy byc razem i spotykalismy sie 4 lata:-).

klaudoos ja bym naprawde duzo odpoczywala na Twoim miejscu, wydaje mi sie , ze troche za czesto masz te skurcze. Nie wiem co Twoj lekarz na to, ale nie mozesz sie przemeczac:tak:

no niestety jak mu powiedzialm o nich, odparl tylko ze to normalne i ze magnez nie pomoze, pozniej pow ze smarowac liotonem 1000, posmarowalam dzis ale i tak byly dalej. wiecie co ja duzo a nawet bardzo duzo odpoczywam, ale jak chwile postoje czy ide na spacer z psem od razu je mam. na lezaco tez. sa bezbolesne ale czuje jak sciaga mi nie wiem miesnie, skore, czy cos do srodka- tak jakby w strone pepka no i brzuch kamien!

tysia- ja tez mam labradorke;) aktualnie ma cieczke wiec nici z plywania, biegania itd..

to dobrze, ze duzo odpoczywasz, mam nadzieje, ze ten lioton 1000 pomoze :tak:
Chociaz zawsze mi sie wydawalo, ze magnez tez przepisuja lekarze w takich sytuacjach.

Co do takiego twardnienia, to najwazniejsze ze nie bola te skurcze. Ja w pierwszej ciazy mialam dopiero jakos po 30 tyg takie twardnienia i do konca ciazy juz sie powtarzaly, ale nawet w 9 miesiacu mialam je co pol godziny tylko /lub rzadziej/ i tak delikatnie, nie za mocno, no i nie bolaly.
W kazdym razie odpoczywaj jak najwiecej :tak:.

Czesc Dziewczyny, głupio mi ale nie pamiętam kiedy ostatni raz tutaj zajrzałam a to za sprawą tego że znalazłam sobie hobby które pochłonęło mnie na maxa... Jak mam chwilę wolnego czasu na internet to czytam, pogłębiam wiedzę na temat tej mojej nowej "pasji" ;).
Coraz bardziej czuję się jak kulka i strasznie ociężale. W dodatku jem za dwóch, co chwilę mam ochotę coś przegryźć- masakra... Dzidzia w brzuszku fika, czuję ją mocno ale co dziwne mój TŻ nadal nie umie tego wyczuć- chyba raz mu się udało już jakis czas temu.

Chciałam tylko dać znać że u nas dobrze. Postaram sie jakos moj czas wolny tak podzielic by tutaj z wami pisac ale jakos mi to nie wychodzi jak do tej pory- za duzo piszecie ;-)

Pozdrawiam mamusie :)

Czesc Dziewczyny, głupio mi ale nie pamiętam kiedy ostatni raz tutaj zajrzałam a to za sprawą tego że znalazłam sobie hobby które pochłonęło mnie na maxa... Jak mam chwilę wolnego czasu na internet to czytam, pogłębiam wiedzę na temat tej mojej nowej "pasji" ;).
Coraz bardziej czuję się jak kulka i strasznie ociężale. W dodatku jem za dwóch, co chwilę mam ochotę coś przegryźć- masakra... Dzidzia w brzuszku fika, czuję ją mocno ale co dziwne mój TŻ nadal nie umie tego wyczuć- chyba raz mu się udało już jakis czas temu.

Chciałam tylko dać znać że u nas dobrze. Postaram sie jakos moj czas wolny tak podzielic by tutaj z wami pisac ale jakos mi to nie wychodzi jak do tej pory- za duzo piszecie ;-)

Pozdrawiam mamusie :)

Hej, zaglądaj czasem bo dużo tracisz :-D

Witam wieczorowa pora ;-)
Dzisiaj piekny dzionek...ehhh taka jesien moze byc:tak:
Troszke dzis porobiłam w domu posprztałam wykapałam sie ogarnełam zwierzatka
I teraz w koncu nadrobiłam zaległosci z Wasze dzisiejszego dnia , ale dzis naprodukowaliscie:cool2:
Ehhh weekend tez mam zalatany , podwójne urodzinki wiec bede sie bawic

Ribi ciesze sie ze zadowolona jestes z zajec z tanca brzucha :-)

Biala czytalam o Twoim porodzie ehhh ale Twój synus przywitał pieknie nowy rok:happy2:
Ciekawe jak tym razem bedzie :-)
A co do glukozy moze nie bedziesz musiala robic powtórki - trzymac kciuki za to bede:-)

Pieknie Was wzieło na wspomnienia o porodzie az miło było czytac :cool2:

Aniwar zdrówka zycze i dobrego samopoczucia :-)

Blondi piekny ranking :happy2: No i miłego weekendu zycze :happy2::happy2:

Sic miło ze juz wróciłas z wakacji !!! Czekamy teraz na opowiesci :-)

Ewcia niemartw sie na zapas tym serduszkiem... A tak poza tym widze ze fachowo
i z sercem podchodzicie do kazdego zlecenia slubnego :) Takiej firmy to
ze swieczka szukac :sorry2:

Ja nie mialam ani fotografa ani kamerzysty ale do szczescia nie było nam to
potrzebne:tak:

Gosiula dobrego samopoczucia zycze ;-)

Klaudoss fajnie ze bedziesz miała duuzo ciuszków mam nadzieje ze niektorymi chociaz
sie pochwalisz A co do skurczów to nogi do gory i duzoo wypoczywac

Eevciaa jaka to Twoja pasja ?? Ze tak cie pochłonela ?? Zagladaj do nas czesciej:-)

Tysia pokaz zdjecie psa tak bardzo mi sie podobaja labradory :) Ja słyszałam o jakies
klinice w Bielsku jak sie nie myle w Wapienicy tam rodziła od mojego szwagra zona i sobie zachwalala :)

Damqelle masz ty talent i TO WIELKI - śliczne te obrazy !

Pozdrawiam i miłego wieczorku zycze:-) I duzo zdrówka dla kazdej z Was

reklama
Do góry