Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej Carri! zdjęcie mam w profilu gdzieś nie wiem jak wkleić tutaj jak dojdę to coś wrzucę Klaudoos! jeśli ta twoja ma cieczkę to zapraszam do mnie mój Jocker się ucieszy napewno a jeśli Carri się tak podobają labradory to się pewnie załapie na jakiegoś szczeniaczka hihi
Hej babeczki! U nas piekna pogoda dzisiaj była, ale Piotrek dostał biegunki i temp. 38 stopni. Dobrze, że duzo pije to sie nie odwodni. Dzisiaj tylko na chlebku z masełkiem i rosołku był. Kupke zrobił tylko 2 razy, ale zieloną i wodnistą, no i odparzenia mu się zrobiły
Po południu juz temperatury nie miał, więc wzięłam go na chwile na bujaczki, a w tym czasie kazalam mężowi wynieść stolik pod komputer, bo mielismy połozyc wykładzine w pokoiku Piotrusia. No i wróciłam ze spacerku i okazało sie, że wykładzina za krótka o 5 cm i mój mąż rozwalił szafę. Teraz czeka mnie kolejny wydatek i znowu jeżdzenie po salonach meblowych.
a moja Wiki dostała jakiegos ataku kaszlu Jutro znowu jedziemy do lekarza, bo powiedział, że jak kaszel się pogłębi to nie czekac do poniedziałklu tylko przyjechac w sobotę.
ja też się żegnam bo jutro z rańca jadę do Czernichowa zdawać te kursy. Wracam w niedzielę. Trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki!! pozdrawiam buziaczki