Fogia- moje gratulację, zdolniacha jesteś
Co do picia, to ja juz od miesiąca codziennie muszę w nocy przy łożko mieć wodę, i piję co najmniej 2 kubki przez noc, tak mnie suszy...Nie wiesz czym jest to spowodowane? W dzień tez duzo piję.
Biala- ja mam za tydzień wesele i mam nadzieję, że jakoś wytrzymam...Grunt, ze macie juz za sobą, teraz sobie odpoczywaj kochana
Moncia- ja tez dzis idę na zajęcia w szkole, mam nadzieję, że dowiem się czegoś praktycznego. To tez coś postaram się uzupełnić. A ile macie wykładów w tej szkole? Bo my mamy 3 spotkania po 1,5 h raz w tygodniu.
U nas wczoraj pogoda była prześliczna, spędziliśmy całe popołudnie poza domem. Ale były takie tłumy w na rynku i w zasadzie w całym starym mieście, że nie było gdzie zaparkować. Dodam, że jechaliśmy od nas na rynek 40 min, bo takie korki w niedzielę się zrobiły...koszmar jakiś. A potem wybraliśmy się do cinema city na SALT- film, jak dla nas poniżej krytyki, nie wiem za co miał 4 gwiazdki??? Kino jest w jednej z galerii krakowskich, jak weszliśmy, to znowu zdziwienie, normalnie jakieś pielgrzymki się porobiły i co najśmieszniejsze, gdzie nie spojrzeliśmy, to same kobiety w ciąży, to w sklepach ekspedientki się śmiały

Chyba faktycznie wyż powrócił, tylko czekać, aż rzad znowu wstrzyma becikowe....