reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ale tu pusto dzisiaj...
u nas bez zmian więc nie piszę co i jak , odezwę się jutro jak dam radę

tęsknię za domem

Faktycznie pusto tu dziś..

dziękuje za odpowiedzi na temat temperatury u niemowląt:))

ale tak piekna pogoda że spacerek się wydłużył, potem mój brat został z Maciusiem, a my pojechaliśmy na zakupy i zaliczyliśmy kościól;)
Jak wróciliśmy to kąpaliśmy Naszego bąbla:) teraz je a potem długi sen:-)

A ja prasuję:) Mam taką stertę, że szok!!!!!

Jutro idę z Wiki do lekarza do kontroli. Mam nadzieję, że na oskrzelach już czysto.

DOBRANOC

a ja miałam przyjemny dzień i nie mogę zasnąć z radości. Pierwszy raz od dawna czuje się tak jakoś dobrze:) muszę spać bo za godzinę będę karmić. Dobranoc. Oby jutro też była tak piękna pogoda na spacery.

Kate jutro też ma być ciepło więc napewno spacery styczniówek będą udane:-)
Joasiu a Tobie życzę samych dobrych wieści od lekarza:-) i obyś mogla ruszać na spacery:-)
DObraNOC:)

czesc,
dziekuje za zyczenia dla Majeczki - 2 dniowa impreze uwazam juz za zamknieta! bylo wspaniale, goscie dopisali, prezenty trafione, dziecko szczesliwe!
ja czuje sie fatalnie, mam jakies nietypowe zapalenie piersi(2 dzien) - goraczkuje!
moje przeziebienie jeszcze nie minelo...
Pozdrawiam Was zyczac uroczego tygodnia!

Dzień Dobry :)

U mnie za oknem już 13 stopni :) Piękne słońce :) Aż chce się żyć :)
Idę z Wiki do lekarza na 11:30 a potem spacerek :)

ASIUK czekam z niecierpliwościa na relcję z urodzin na blogu :)

Pozdrawiam

Witam Was dziewuszki i życzę miłego dzionka

idę zrobić z sobą porządek - umyć się

miłego dzionka i aby ten tydzień był lepszy niż poprzedni

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
My wczoraj tez zaliczylismy super spacerek 2 godzinki az mnie nigi rozbolaly.
Co do temp to mój Bartus ma cały czas 36,1 a mierze tym jednosekundowym.

Dzis tez pewnie zaliczymy spacerek bo za oknem slonko sie pokazuje i zapowiada sie ładny dzionek:-)

Do góry