• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
bella no coś w tym musi być! Pierś z kurczaka mogę jeść praktycznie codziennie, ale pozostałe mięsa hmm od razu mnie odrzuca
liiiviiia witamy w naszym gronie :-)

Myslalam ze jeszcze styczniowek bedzie malo a tu prosze juz watek kwitnie :-)
Dowiedzialam sie o ciazy w dniu mamy :-) a raczej o mozliwosci bycia bo zrobilam test i wyszla druga kreseczka ale bardzo bardzo slaba niemalze niewidoczna aczkolwiek ja ja widzialam ;-) po 2 dniach zrobilam drugi test i juz byla wyrazniejsza od razu polecialam na badanie krwi zrobilam bete i wyszlo 251 :happy: Wiec zakladam ze jestem w tej upragnionej ciazy ;-)
Jutro jade na usg potwierdzajace a w piatek mam wizyte u swojego ginekologa.
Jestem jedna z tych niecierpliwych mam ;-)

Hej :-)
Moja córcia rozchorowała się na dobre: wirus, chore gardło i podwyższona temperatura. Dostała syropki, z antybiotykami p. doktor się wstrzymała, chyba, że będzie gorzej. Do piątku mam opiekę (pierwszą w życiu :tak:)
Dzisiaj bym cały czas spała i to na stojąco :szok:
Objadamy się właśnie z fasolką truskaweczkami :-D:-D:-D

marta87, liiiviiia witajcie :-)

mysiak leż i odpoczywaj. Będzie dobrze :tak:

Witam.ja jestem w szpitalu z krwawieniem,bólem brzucha i kregosłupa:no: mam nadzieję że dotrwam z Wami do stycznia:no::no: modlę się o to:crazy:
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ;-)

hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo ale miałam urwanie głowy, rodzinka sie zjechała, do tego chrzciny synusia i tak jakos zlecialo.....

witam wszystkie nowe stycznioweczki :tak:

proponuje wybór moderatora naszego wątku, kogos kto ma wiecej czasu aby doglądać tego wszystkiego i może ktos by zrobił piękną liste stycznióweczek??:tak:

baśka trzymam kciuki!!! daj znać co i jak!!!
madziamadzia zdrówka dla córeczki, mój synus też coś zakatarzony ale chyba powoli mija... :)

Baśka_28 - trzymam kciuki...będzie wszystko napewno dobrze..najwazniejsze ze jestes pod dobra opieką..
livia - witaj stycznióweczko:)

ja jutro na 15 do ginki..oby juz nie bylo krwiaka;/strasznie sie boje...

reklama
baśka 28: Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki i życzę Ci szczęścia. Daj znać jak się czujesz.

livia: Witaj w naszym gronie :)

A mnie dopadły bóle glowy, okropnieste wręcz, dlatego rzadziej zaglądam na forum. Jestem totalnie oklapnięta, na nic nie mam siły ani ochoty. Na mięso mam dużą chęc, wcześniej mięsa prawie w ogóle nie jadłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry