Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak bliżej sie przyjrzeć to wszystko w ciąży szkodzi
zero alkoholu słodyczy surowego mięsa serów pleśniowych napojów gazowanych najlepiej jeść sama sałate i modlić sie do końca.
jeżeli którąś najdzie na prawdę bakcyl ciążowy to od łyka czy kawałka mięsa nikt nie umarł nasz organizm sam wie czego potrzebuje i jeżeli ode mnie tego chce dlaczego mam tego nie dac. I to nie jest tak że my podświadomie szukamy pretekstu do zjedzenia czegoś zakazanego jesteśmy tak stworzone że gdyby to był nasz wymysł nie ciążowy nasz maluch by tego nie przyja. Moim zdaniem jesteśmy w ciąży i jemy to na co mamy ochotę oczywiście w granicach rozsadku. Każdej z nas można by było znaleźć nieprawidłowosci w diecie ciężarnej które może zaszkodzić dziecku więc dziewczęta nie dajmy sie zwariowac może teraz usiadzmy w dresach z samymi warzywami i rybami nie malujmy włosów paznokci i zero makijażu bo przecież zaszkodzi to dziecku..., dużo z was je to o czym nawet nie macie pojęcia. Czyli nie zdrowe z nie których na prawdę idzie sie pośmiać. Ananas taki owoc a zabroniony która tak na prawdę o tym wiedziała. Mi powiedziała polożna w pierwszej ciąży a za nim mi to powiedziała w domu zjadłam całego i co moje dziecko żyje...