Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choć wydaje mi się z tego zdjęcia co dodałam, że wisi między nogami
jak się kochacie to też wam wychodzi tak bardzo macica przez brzuch?? bo u mnie to jakby taka kulka wychodzi...nie wiem czy to normalne??

Niebieska weź sobie Calcium - powinno pomócja dostałam jakieś uczulenie na nogach drapie się niesamowicie, w nocy to wytrzymać nie mogę

Domiska mi się pieniła, ale jak lekko zamieszałamCo do sody to chyba ściema, nikomu na razie się nie pieniła
Mam pytanie czy wychodzi Wam taka linia na brzuchu? Czytałam o niej a u mnie ani widu ani słychu.
. Co do kreski, to ja mam średnią karnację, a kreska pojawiła mi się dosyć późno w poprzedniej ciąży - chyba ok 6 miesiąca.
, więc może będzie chłopak ;-)
Jeste lepiej niż wcześniej, bo mdłości nie mam już tak często, ale jak już mam, to jest większe prawdopodobieństwo, że będą miały swoj finał. Zapachy drażnią mnie strasznie, wszystkie chyba. W sklepie nie mogę wytrzymać. Jak rozwieszam pranie to też mnie skręca. Mam nadzieję, że jeszcze tydzień, dwa i to się skońćzy.