Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak macie ochotę to kliknijcie w linka i dajcie znać,co Wam wyszło i czy w przypadku tych,które już mają dzieci(lub znają już płeć) płeć się zgadza.Miłej zabawy:-)
Dlatego,kiedy w tym kalendarzu sprawdziło mi się z obiema córkami,a tym razem pokazuje chłopca, to się zaczęłam zastanawiać ile w tym prawdy...Może któraś jeszcze się podzieli wynikami?:-)Czarni wiesz,chyba mnie troszkę pocieszyłaś;-)
Ja nie ukrywam,że marzę o chłopcu tym razem. Dołożyliśmy z mężem wszelkich starań,aby był chłopczyk (oczywiście śledząc m.in. wątek o planowaniu płci na bb). Usg połówkowe mam na 29 sierpnia,a ciekawość mnie zżera.Oczywiście kolejna córa będzie również najukochańsza,ale wiecie jak to jest....same baby w domuDlatego,kiedy w tym kalendarzu sprawdziło mi się z obiema córkami,a tym razem pokazuje chłopca, to się zaczęłam zastanawiać ile w tym prawdy...Może któraś jeszcze się podzieli wynikami?:-)
A mi w każdym innym kalendarzu wychodzi dziewczynka a to jest jeden jedyny w którym wychodzi chłopiec ;D Miejmy nadzieję że 2 sierpnia się wszystko wyjaśni i dam znać czy działa czy nieSzczerze mówiąc mi jest zupełnie obojętnie bo to moje pierwsze dziecko, a Tobie z całego serca życzę chłopca
![]()

Tym razem pokazuje również chłopca...hmm...