Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Babka mi mówi, żebym się nie martwiła, bo jeszcze TYLKO ze 3-4 miesiące i z moimi plecami powinno byś lepiej.Po czym nagle dostaje olśnienia, że przecież ja jestem w ciąży i pewnie z plecami by się polepszyło, no ale że brzuch urośnie, to jeszcze z pół roku
Ech...dziękuję za takie pocieszenie. A jeszcze na wejściu pocieszała mnie, że już niedługo wrócę do pracy. Później oczywiście zmieniła zdanie
Zawsze zależało mi, żeby moje dzieci potrafiły mówić "kocham Cię". Muszę przyznać, że szybko mi się to udało. Mnie rozkłada, kiedy młodsza chodzi co starszej i pyta ciągle "kochas mnie Nelu?". Rozpływam się wtedyMagda, pisząc o swoich dzieciach, sprawiłaś, że mi się ciepło na sercu zrobiło. :-) Niesamowite to musi być uczucie, zwłaszcza poranne "kocham Cię". :-)
Albo akcja w sklepie: młodsza gdzieś próbuje uciec, a starsza za nią : "o nie! Moja kochana siostra zginie! Mamusiu, gońmy ją!":-):-)Milo Was poczytac jak opisujecie o swoich pociechach,ja czekam na swoja pierwsza i juz nie moge sie doczekac kiedy wezme na rece i bede tulic do snu,karmic,patrzec na pierwsze kroki.a pozniej bedzie mi robilo pobudke wskakujac do lozka...
Pewnie beda lepsze i gorsze chwile,ale jedyne w swoim rodzaju...
Magda z uk trzymam kciuki za badania.. Dopiero dziś doczytałam.. Napewno bedzie dobrze..:-)

Mykam zjesc sniadanko i przygotowac sie do wizyty, juz niecierpliwie sie kiedy bedzie poludnie i uslysze,ze u malego wszystko dobrze malo tego zobacze go nareszcie bo te 2 tyg to byla cala wiecznosc![]()

nie wiem czy ktoras z was juz pytala czy moze czegos nie przeczytalam- jak tak jest to mnie odeslijcie do poprzednich wpisowale mam pytanie...jak u was wyglada sprawa szkoly rodzenia...w ktorym tc szlyscie do szkoly , czy moze sa wsrod was dziewczyny ktore wogole nie byly? jakie wrazenia? i co planuja dziewczyny w pierwszej ciazy?
Dodatkowo od 3 dni totalnie nie mogę spać w nocy, wstaję nieprzytomna, wieczorem niby zmęczona, a jak chcę zasnąć to znowu się męczę, nad ranem usypiam i zaraz trzeba wstać echhhh
Oszaleć można, a jeszcze z miesiąc temu zasypiałam na siedząco...

przytulaja sie co chwile, siostrze strasznie zalezalo zeby byly blisko wiec do tej pory spią razem, maja 3 i 6 lat, strasznie tesknie za nimi bo w Uk mieszkają eh :-(
teraz juz chodzić nie bede ale dla pierworódek bardzo polecam, to taka odskocznia 
Ja bardzo polecam nawilżacz , tym bardziej że urodzimy w sezonie grzewczym gdzie powietrze w domu jest suche
I nam też zresztą się lepiej spało