hejka
madziamadzia dzieki że pytasz, łóżko zalane oczywiście sie nie obudził, więc miał pobudke o 1 i całe prześcieradło i piżame do przebrania, zasnął u siebie pospał 30 min i przyszedł do nas, troche popuścił nad ranem na szczescie miałam podłożone ręczniki. Zobaczymy jak pójdzie dzisiaj, nie wiem czy go na śpiocha nie wysadzic zanim sie zesika....
kropka współczuje kłótni, ech to nic przyjemnego zwłaszcza w ciąży.... dobrze że już przeprosił, chyba naprawde musisz mu uświadomić ile ta cała wyprawka kosztuje..... jak chodzi o koszta miesieczne to ci nie powiem bo nie mieszkam w Polsce, ale na początek dużo pieluch idzie i w sumie tyle jeżeli masz całą wyprawke to dużo dokupywac nie trzeba...w jednym miesiacu wydasz mniej w drugim wiecej, taka jest zasada
Patinka witaj:-)
Kaja gratulacje syneczka!! odzywaj sie czesciej
Ja to mam szczescie jednak z moim M bo on to się lepiej orientował jak chodzi o dzieci zanim nasze przyszło na świat, wiedział co podac jak dziecko ma kolke, jak złapać, przewinąć, normalnie lepiej niż ja. I tak samo jak chodzi o codzienne zakupy, to on lepiej wie co w domu sie bardziej przyda np do obiadu czy ogólnie do zjedzenia i to cześciej ja jego pytam co kupic jak sama w sklepie jestem
Byłam dzisiaj w Mothercare i tak z ciekawości patrzyłam na różne rzeczy... wózki niektóre fajne ale drogie i ciuszki w sumie też, widziałam fajny kombinezon ale musze popatrzeć na ebayu czy nie znajde takiego samego po niższej cenie

kupiłam tylko kalosze Młodemu bo nie miał a teraz pogoda coraz bardziej deszczowa....