Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co chwile raczkami i nozkami wymachiwal
jestem w 22 tygodniu a lekarz powiedzial ze wszystkie parametry malego wskazuja na 24 tydzien
duzy chlopak bo ma az 650 gram 

i popiłam spritem :/
no i jest po generalnym remoncie tzn to jest całe piętro domu, a na dole mają mieszkać, bo też jest mieszkanie do sprzedamnia ale do remontu ludzie mniej wiecej w naszym wieku z małym dzieckiem, no i mąż coraz bardziej sie zastanawia, bo przeraża go perspektywa wywalania prawie 2 tys z opłatami na wynajem, np prze kolejne 2 lata, bo cieżo na rynku z takimi mieszkaniami jak my chcemy ( w bloku jest dużo), a ja tam chce z biegiem czasu sobie zrobić na picuś glancuś, bo raczej do śmierci już tam będę mieszkać... Wesela nie robimy, dostaliśmy kase zamiast wesela, nawet zzadeklarowałam się, że możemy tylko narazie sypialnier urządzić i kupić tylo sofe i stół no i telewizor, a reszte z biegiem czasu byle żeby mieć to mieszkanie ;-) TRZYMAJCIE KCIUKI, nie chiało mi sie dzisiaj z tego mieszkania wychodzić.. a jaka łazienka z neonami Bożeeee no i ten metraż na 2 dzieci jak znalazł... oD 3 LAT NIE MIELIŚMY URLOPU JAKIEŚ 2, 3 DNIOWE WYPADY.. ciągle oszczędzamy już mam dosyć :/ Mąż do końca tygodnia ma podjąć decyzje ( ja już podjęłam haha)
no i byliśmy dziś w urzędzie pracy bo tam kazali się zgłosić i jeden z benefitów się mu należy jeżeli nie mogą wypłacić chorobowego, ale byliśmy wkurzeni bo to kolejne tygodnie czekania i zanim wypłacą to pewnie z miesiąc minie