Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mam do was pytanie.. bierzecie maleństwo do siebie do sypialni czy zostawiacie w osobnym pokoiku?
w ogóle moja mama urodziny dzisiaj ma, pół wieku jej mija 
, Ja dziś się lepiej wyspałam niż wczoraj bo wczoraj to mnie obudziła mega zgaga
. Wczoraj pierwszy mocniejszy ruch synka poczułam ;-). Nie mogę się zmobilizować kompletnie. Muszę iść na krew i mocz ale kurcze nie wiem jak to prywatnie wygląda czy dadzą mi wyniki normalnie czy jak... Powiem Wam że w ciąży mój mózg kompletnie nie ogarnia nawet najzwyklejszych tematów. Pojutrze z M obchodzimy 5 rocznicę ślubu
bożesz jak ten czas leci. Wrzesień jest spod znaku lekarzy w tym roku, najpierw muszę w końcu iść na tą krew później do mojego gina na rutynowe badanie i pod koniec miesiąca dentysta
. No i obiecałam że zajrzę do mojego lekarza od 1-szego kontaktu. Może da mi cynk jakie położne są dobre a jakich mam unikać
i takie tam. A muszę się pochwalić dziś 3 dzień hoduję zakwas na chlebek
jeszcze kilka dni i będę mogła upiec (po raz pierwszy) prawdziwy chlebek na zakwasie. jak byście chciały to biorę przepis z tej stronki(babeczka ma super przepisy i triki) Gotuj.Skutecznie.Tv | video przepisy na proste, smaczne i szybkie w przygotowaniu dania