Dzień dobry!
Wczoraj przemokłam do suchej nitki, więc raczej długo czekać na przeziębienie nie będę.:-(
A i u mnie nie najweselej. Z rodziny bliska osoba zachorowała, potwierdzono najgorszą możliwość. Całą noc przepłakałam. Dziś idę w odwiedziny i muszę być silna żeby pocieszyć, nie wiem czy potrafię...
Green flower ja piję około 3-4 l, samej wody butelkowanej wypijam 1,5 l dziennie. Także pisząc o ograniczaniu miałam na myśli zejście z tych 3-4 l na 2-1,5 l. Na początku ciąży bardzo pić mi się chciało i takie przyzwyczajenie mi zostało, że sięgam po tą szklankę wody od tak.
Gizmowa dzięki za pociechę, kciuki na pewno się przydadzą
Niebieska81 mnie te wstawanie w nocy dobija, kilka dni temu w nocy mało co się nie przewróciłam schodząc z łóżka – taka zaspana a zarazem taki dyskomfort przez to…
Patiinka dziękuję za słowa otuchy, co jak co ale na instruktorów narzekać nie mogę; a miałam już z 5 różnymi. Najgorsze, że idąc na egzamin idę z przekonaniem, że nie zdam ;/
Mamaaga4 na pewno będzie cudownie :-)
Kropka87 za pewne jeszcze żadnej umowy nie podpisaliście, może koleś takie zagranie, żeby cene podnieść ?? No ale jak nie to, to będzie inne na pewno lepsze

. My długo szukaliśmy... aż w końcu znaleźliśmy - nie jest idealne, ale stwierdziliśmy, że jak będzie możliwość i okazja to zamienimy na inne - Na razie blisko na uczelnie, do pracy, przychodnie b. bliziutko, żłobki, przedszkola w zasięgu wzroku wszystko co potrezbne.
Filkat gratulację powiększenia rodziny :-)
Magda_z_uk trzymaj się !
Pozdrawiam i życzę miłego dnia !