Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ada ja dziś zrobiłam śledzika w oleju z cytryną na jutro, także mamy podobne smaki;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty mnie pouczaj jak najbardziej, ja sie nie obraze, a jak sie obraze to nagadam, o i juz. Dobrze czasem spojrzec na cos z innej strony. Ada mysmy tez mieli Slowaka w poprzedniej pracy, ale super gosc byl z niego, bo gadal po polsku, a najfajniej jak przeklinal bo to tak smiesznie brzmialo. A ja taka glupia supervisorke tez mialam na poczatku, tyle ze Litwinke 
zawsze sie ciesze jak sie zmienia haha. Wiecie co chyba obetne wlosy, bo bez jakiejs zmiany to nie wytrzymam.
Teraz już wiem, czemu on tak zwiał
A śmiałam się sama do siebie
A z tym kolegą, to niezły numer. Mój mąż jest dyslektykiem i kocham dostawać od niego smsy, bo mam ubaw na 102
Może nie powinnam, ale nie mogę się powstrzymać

a tak serio to ja tam wtakie rzeczy nie wierze czy smak na słodkie czy na kwaśne, ja jem to i to na przemian
a co do słowaków to ja poznałam niektórych bardzo fajnych a innych gburowatych, słyszałam że nie lubią właśnie jak ktoś myli ich z polakami bo dla nich to my jesteśmy krętaczami i złodziejami, oczywiście mówie o tych gburach;-) bo kilku tez bardzo fajnych poznałam, którzy normalnie po polsku gadali bez problemu i jak ze swoim
gościu się zaczął śmiać a my nie wiedziałyśy czemu mu tak wesoło, potem nam wyjaśnił co i jak, też się same do siebie z tego śmiałyśmy
ale juz mam zniszczone konce i kompletny brak pomyslow jak sie czesac i juz mnie to troche dobija. Nie chce bardzo krotko, ale cos do ramion moze. Tez mi sie juz suszyc nie chce tych wlosow. Przeraza mnie tylko fakt, ze moja mama miala piekne dlugie wlosy i jak ja sie urodzilam, to obciela na krotko, bo ja jej ponoc wlosy wyrywalam, no i tak juz do teraz zawsze sie na krotko scina, tak bym nie chciala. Magda no to zes z propozycja wyjechala do tego Slowaka
tylko dlaczego uciekl?? dziwny jakis!
A Ty Ada widzę też zaliczyłaś z tym wtopę, także nie jestem sama

ja często tak za ramiona podcinałam jak miałam długie włosy, najlepiej z cieniowaniem bo w ściętych na prosto jakoś dziwnie wyglądałam, teraz też by mi sie fryzjer przydał bo miałam bardzo krótkie włosy i już odrosły, ale z każdej strony inna długość
a mnie się tak nie chce do fryzjera iść, nie wiem co mogłabym z nimi zrobić a chce zapuścić z powrotem