Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze nastepnym razem poprosze o wyniki krwi, zeby mi je wydrukowali. Upatrzylam pare rzeczy, np rozek, okrycie kapielowe, spiworek, ale jeszcze nie kupilam, teraz szukam takich rzeczy jak pieluchy tetrowe, itp, chcialabym jak najwiecej rzeczy kupic od tego samego sprzedawcy, wiec porownuje. Mam nadzieje, ze szybciutko dostaniecie ten kredyt.
a poza tym nie bede ta maszyna cyca doic na jego oczach jak go to odraza. Ja myslalam i myslam nad tym smoczkiem co pisala Magda, ale ze poki co sie nastawiam, ze bede tej butelki uzywac do mojego mleka to wybralam ta NATURAL, a jak nie wyjdzie i bede dawac sztuczne mleczko i kaszki to wtedy kupie tamten.
, Dobrze, ze juz Ci przeszlo.

Byle sie malutkiej na buzce nie osadzalo, eh jakos nie fajnie. Ja tez tak mysle nad imieniem, jak mowie Zuzia do brzucha to jest ok, ale jak zaczynam myslec czy to jest TO imie, ktore ma miec przez cale zycie to tez tak dziwnie i jeszcze nie wiem, ale chyba sie nie dowiem poki sie nie urodzi.
co do rożków to ja mialam jeden ale prawie nie uzywałam jakoś tak wydawało mi się że mu ciasno w tym rożku i go chciał rozkopywać

chyba zaraz położe się spać, mam dość dzisiejszego dnia:-(
Mam nadzieję, że moja wątroba nie kryje żadnych tajemnic, a te paskudne wyniki z początku ciąży były tylko jednorazowym incydentem. Spać mi się wcale jeszcze nie chce, więc jak zwykle zaglądam do Was
Co do nexta, to popatrzę, sprawdzę u siebie i dam Ci znać. Wrzuć ewentualnie jakiegoś linka dla przykładu, żebym wiedziała jakie ubranka Cię interesują. I powiem Ci, że ciągle mam nadzieję na ten 3przepływowy smoczek do tej nowej serii, bo jednak chciałabym spróbować coś nowego. Myślałam, żeby wysłać maila do producenta, ale chyba nie będę aż taka nachalna

Gdybym miała używać rożków, to pewnie wolałabym mieć dwa. Wiem jednak z doświadczenia, że moje bźdźągwy nie cierpiały tak leżeć, więc na początek kupiłabym jeden, żeby się przekonać, czy mi się przyda. Inna sprawa, mi samej nie było wygodnie tak trzymać dziecka. Ja muszę "czuć" maleństwo, a rożek jednak to ograniczał jak dla mnie. Decyzja należy do Ciebie;-)
:-)
:-) A może mąż ma wiesz....tak jak my....no nie żeby od razu okres
, ale gorszy dzień? Daruj mu. Ja jak widzę, że awantura wisi u nas w powietrzu, to zaczynam go tak złośliwie z jajem wkurzać i zaraz jest nam obojgu lepiej. Nie smutaj się