Witam was wszystkie i chcialam wam pogratulowac z calego serca ze wam sie udalo i nosicie pod sercem wasze malenstwa.Ja tez juz od bardzo dlugiego czasu staram sie o mala fasoleczke ale ,nic z tego nie wychodzi,mialam malutka nutke nadzieji ze tym razem sie udalo ,bo okres spoznia mi sie juz z 3-4 dni bo ostatnio mi sie dosc wyregulowal i mialam co 28-29 dni ,dzisiaj jest 32 a okresu nie ma,najbardziej dalo mi nadzieje to ze juz z tydzien boli mnie brzuch jak na okres,bole krzyza,co prawda zawsze tak mialam przed miesiaczka ale tak z 2-3 dni, a nie ponad tydzien tak jak teraz,codziennie mam temperature 37 ale popoludniami ,wiem ze to raczej zaden objaw bo to powinno mierzyc sie rano,mam od kilku dni dziwne odczucie w piersiach jakby cos pecznialo w srodku,ale patrza na nie nic sie z nimi nie dzieje z zewnatrz,tyko od srodka te dziwne bole,przed chwila zjadlam ciasteczko i tak mnie po nim zmulilo,ze szok,i wszystko to dawlo by mi nadzieje na ciaze ,jednak dzisiaj rano zrobilam test ciazowy w 32 dniu cyklu i wyszedl negatywny.Ale sie rozpisalam ae musialam sie wygadac,moje nadziej zostaly rozwiane na ciaze i na to ze nie moge do was dolaczyc jako styczniwka 2013,ale bardzo wam gratuluje i trzymam za was wszystkie mocno kciuki ,aby kazdy dzien w ciazy byl cudowny i najlepszy pod sloncem.