Hej
Ja wstępnie wstałam z moim o 6, ale jak wyszedł do pracy to znowu mnie rozłożyło spanie

miałam męczącą noc :/ oprócz tego, że dalej borykam się z wydzieliną spływającą z zatok, to gardło nie chce w 100% ustąpić(ale bez gorączki i takich tam ekscesów już na całe szczęście

i jeszcze zatrucie pokarmowe, przez kawałek zamówionej pizzy- mój tak samo miał, że żołądek nie jego i się przez sen rzucał, więc miałam jeszcze dodatkowe atrakcje typu łokieć w kręgosłup itp

Stwierdziłam, że zajęcia mam ze spoko gościem to zapadnę później trochę na zajęcia (nic się nie stanie bo mamy dobrą umowę
Januarka strasznie nie podobają mi się czasy w których żyjemy, wszechobecny materializm, wyścig szczurów to też nie moje klimaty

Najgorsze, że życie wielokrotnie udowadnia prawdziwość powiedzenia "Jeśli ktoś ma miękkie serce musi mieć twardą dupę"

A co do tych bodziaków to są zajebiaszcze, sama bym się skusiła, jakbym synka miała

cena nawet nie tragiczna jak na taką rzecz i mam nadzieję, że dobre gatunkowo
Aninek puenta z wirowaniem zabójcza

różnie się dzieje, ja w to nie wierzyłam i dalej mam wątpliwości co do większości takich opowieści

A no się potłukłam- półtora roku rehabilitacji i czasem lepiej, czasem gorzej... do przyjemnych to nie należy zdecydowanie
Magda_z_Uk Fajne imię, mój by się na pewno na takie nie zgodził

Ty się ciesz, ze młody Ci buszuje, a nie ja czasami stres przeżywam, bo lenia ma młoda takiego, że brak słów

Na badaniach to się zachowuje jakby przez boczki chciała mi wyjść, a tak to spokojnie, na dzień parę silniejszych kopniaków... No chyba, że cappuccino wypiję to następnego dnia mam sajgon

cały dzień we wszystkie strony świata

Może to rzeczywiście przez to, że mam łożysko na przedniej ścianie

ja się na tym nie znam powiem szczerze

Wychodzę z założenia, że im mniej człowiek czasami wie tym zdrowszy jest

Ale ostatnio Julcia się wypychać tak zaczęła, że scenę z aliena to przypominało

Aż się mój dziwił

A z tą Landlady masz ładne przeboje :/ Na prawdę niektórzy ludzie nie mają pojecia o niczym i próbują wszystko zwalić na kogoś innego :/
Marta87 Gratuluje przeprowadzki

Ja sobie nie wyobrażam mieszkania w jednopokojowym mieszkaniu tym bardziej, że to właśnie różnica tylko 200zł, Fajnie, bo tak na prawdę Ala będzie miała swój pokoik

Same ciuszki przecież ile miejsca zajmują

nie wspominając o reszcie gadżetów
Alicja32 gratuluję zakończenia remontu, teraz tylko czekać na przyjście dzidzi
Alice Fajnie, że masz możliwość pracy w domu, ja zastanawiałam się nad szkołą rodzenia i prawda jest taka, że z czasem bym nie wyrobiła... jakby dobra miała 48h to wtedy bym się na to porwała, a tak to ja w piątki o 17 mam jeszcze zajęcia na uczelni

Dlatego uważnie śledzę wrażenia i informacje jakie przekazujecie po waszych spotkaniach w tych szkołach
Miłego dnia Kobietki