reklama

Styczeń 2013 :))

witam po weekendzie:-)
minal bardzo szybko i przyjemnie.obiadek sie udal(dziekuje za pomyaly kulinarne) zrobilam kotlety devolay z ziemniaczkami i surowka i rosolek.
w sobote do pozna konczylismy porzadki i nareszcie ,oficjalnie remoncik zakonczony:happy:
moj p.nawet okna pomyl,podlogi a ja ukladalam w szafkach.
a wczoraj po obiedzie relaksik i odpoczynek.
milego dnia wszystkim zycze.
biore sie za nadrobienie was;-)
Marta -bardzo ladne imie wybralas ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie rankiem jak zwykle wstalam przed 6 :/ eh masakra :/
Dzisiaj mam spotkanie z polozna :) Ciesze sie znow poslucham serduszka szkraba :)
Indziorka oj jak ja bym czasami chciala byc taka nieczula egoistyczna bez serca osoba jak wiekszosc tego swiata, ale pomimo prob nie potrafie jestem nadwrazliwa a teraz w szczegolnosci :/ eh....
Wspolczuje wypadku mam nadzieje, ze po porodzie rechabilitacja pomoze wrocic do 100%zdrowia :)
Magda z uk Ładne imie wybraliscie Marcel, mojemu mezowi tez sie pdoobalo i podawal jako jedno z tych ktore by chcial :) Co do ruchow chodzilo mi o to ze na badaniach to prawie od poczatku za kazdym razem nawet jak nie czulam jeszcze ruchow wogole maly sie ruszal non stop i teraz rowniez co badanie to w ruchu;) oczywiscie nie 24 na h bo spi pewnie czasami, a ja mam lozysko na przedniej scianie wiec tych delikatniejszych ruchow nie wyczowam badz czuje ale takie zaledwie smyrniecia, za to jak juz sie rozrusza a ma takie swoje stale pory to na calego dzisiaj rano takiego kopniaka dostalam ze az mnie wygielo i tak potrafi ze 3 razy dziennie sie krecic wiercic bez ustanku, troche sie w weekend zmartwilam bo brzuch mi twardnial i przez to nie czulam go dosc dlugo, ale wieczorem jak zwykle przechodzilo a maly wywijal :) Co do KTG cos mi sie o uszy obilo ale ze robia w pl w ciazy po30 tyg to nie slyszalam, narazie ani lekarz ani polozna nic mi o takim badaniu nie wspominali, dzieki z ainformacje bede musiala zapytac :)
Aninek rozbawilas mnie ztym jedzeniem heh, ale to mile z ich strony ze tak cie dokarmiaja :) Wow malujesz? Moj M tez cos tam kiedys probowal dosc mu to idzie ale z braku czasu dawno tego nie robil. Ciekawa jestem twoich arcydziel jak masz jakies foto to chetnie obejrze :)
Marta87 Ładne imie dla dziewczynki :) Gratulacje new mieszkanka :)
Alicja32Ufff juz po remoncie mowisz :) Tak teraz niech sie Wam dobrze mieszka :)

Tatuaz? widze, ze lubicie takie rzeczy mnie tez sie niektore podobaja, sama kiedys chcialam tez cos sobie zrobic, ale bylam kiedys na wakacjach we Wloszech zobaczylam tam na plazy tleniona spalona na czarno i baaardzo pomarszczona juz babulenke w bikini, jak odwrociloa sie przodem i zobaczylam co ma na brzuchu to zwatpilam w tatuowanie (ogromny tygrys na caly brzuch tzn chyba tygrys bo byl tak pomarszczony porozciagany chyba po ciazy kiedys jeszcze ze az mnie na wymioty wzielo), pamietam ten widok do dzis tak odechcialo mi sie tatuowania na zawsze ;p

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo:)
Ja dzisiaj wstałam ok. 7, bo praca niestety:) Na szczęście prowadzę biuro w domu już, bo w normalnym trybie (biuro oddalone o 20 km od domku) nie dałabym rady. Jestem już po śniadaniu, od kilku dni jem ciągle chleb z sałatą zieloną, serem żółtym, szynką i majonezem. Tak mi to smakuje, że szok:)
Zaraz jakąś kawkę sobie zrobię i dalej do biurowych spraw:)
Muszę skontaktować się ze szkołą rodzenia, bo jutro będę mieć chyba pierwsze zajęcia.
Miłego dnia!!:)

Witam z rana Oj ale dzisiaj będzie pięknie na dworze Trzeba korzystać z tego bo niedługo będzie nam tego słoneczka brakowało

Magda_z_uk Marcel śliczne imię

Indziorka moja mama miała podobny przypadek z kurczakiem Poszła oddała i jej zwrócili kasę bo innych nie mieli

Marta87 Alicja również śliczne i imię

Idę na śniadanko
Miłego dnia

witam

dzis zmory nie bylo wiec w miare sie wyspalam, oczywiscie przy lampce spalam..:sorry:

magda i marta bardzo ładne imiona wybrałyscie:tak:
U nas juz chyba tez zostanie Tomus, zreszta wczoraj zamowilam literki do pokoiku dla chłopców Michas i Tomuś wiec musi juz zostac hehehe:-D
januarka wiekszego nie zamawiaj, rozm 68 to nasze szkraby beda nosic jeszcze w lecie, a przynajmniej do pozniej wiosny...

Buziaki dziewczynki dla reszty, odpisze pozniej bo teraz tesciowa przychodzi zabrac dziubka na spacer a ja chyba na zakupki skocze...

dziś dzień dziecka utraconego... więc dla wszystkich mam których to spotkało zapalam światełko pamięci
[*]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny u mnie pogoda typowo jesienna buu...
Domek ogarnięty wyszykowana czekam na kolegę i jadę na ta moja długo wyczekiwana wizytę ;-) dam znać jak będzie po :-)

Witam się z rana!

Do 9 pospałam bo zajęcia pierwsze dziś na 11.
A jaki sen miałam! Dzidzia nie chciała czekać i urodziła wcześniej... ale wszystko było ok. Tak realistyczny sen, że jak się obudziłam to zastanwiałam się gdzie jest mój synek.

Indziorka też cały tydzień mam zajęcia, na dziennych studiach jestem. Mnie najgorszej męczą zajęcia na laboratorium szpitalnym, tam tak głośno od tych maszyn i cały czas coś trzeba robić. Wiadomo traktują mnie z przymrużeniem oka, ale i tak ciężko. Mój teraz poszedł na podyplomowe, to co drugi weekend go nie ma ;( A w wolne weekendy jeździmy to do moich to do jego rodziców…

Magda_z_uk słodkie imię Marcel, Marcyś… super ! A pogoda i u Nas była przyjemna, aż do sklepu się na spacer wybraliśmy we dwójkę!

Aninek a to tak fajnie jak Ci znajomi jedzonko dają, korzystaj, korzystaj :tak:… choć jak o przesądzie z tym związanym nie słyszałam. Tylko te macanie brzucha, że szczęście przynosi:eek:

Marta87 Alicja, Ala… śliczne imię. Jak byłaby dziewczynka u Nas to też brałam pod uwagę! A malutka Ci pospała w weekend po prostu ;)

Januarka
ta koszula dla dzidzi prześliczna, aż mężowi pokarzę jak wróci z pracy!

Ja dziś mam USG, ale raczej jutro się odezwę.
Dziś mnie czeka namiętny wieczór ze statystyką, musze przerobić zadania na jutrzejsze ćwiczenia:crazy:

Także dziewczyny życzę miłego dnia!

reklama
Hej :)

Ja wstępnie wstałam z moim o 6, ale jak wyszedł do pracy to znowu mnie rozłożyło spanie :D miałam męczącą noc :/ oprócz tego, że dalej borykam się z wydzieliną spływającą z zatok, to gardło nie chce w 100% ustąpić(ale bez gorączki i takich tam ekscesów już na całe szczęście ;) i jeszcze zatrucie pokarmowe, przez kawałek zamówionej pizzy- mój tak samo miał, że żołądek nie jego i się przez sen rzucał, więc miałam jeszcze dodatkowe atrakcje typu łokieć w kręgosłup itp :P Stwierdziłam, że zajęcia mam ze spoko gościem to zapadnę później trochę na zajęcia (nic się nie stanie bo mamy dobrą umowę;)

Januarka strasznie nie podobają mi się czasy w których żyjemy, wszechobecny materializm, wyścig szczurów to też nie moje klimaty :) Najgorsze, że życie wielokrotnie udowadnia prawdziwość powiedzenia "Jeśli ktoś ma miękkie serce musi mieć twardą dupę" ;) A co do tych bodziaków to są zajebiaszcze, sama bym się skusiła, jakbym synka miała :P cena nawet nie tragiczna jak na taką rzecz i mam nadzieję, że dobre gatunkowo;)

Aninek puenta z wirowaniem zabójcza :P różnie się dzieje, ja w to nie wierzyłam i dalej mam wątpliwości co do większości takich opowieści;) A no się potłukłam- półtora roku rehabilitacji i czasem lepiej, czasem gorzej... do przyjemnych to nie należy zdecydowanie :P

Magda_z_Uk Fajne imię, mój by się na pewno na takie nie zgodził :P Ty się ciesz, ze młody Ci buszuje, a nie ja czasami stres przeżywam, bo lenia ma młoda takiego, że brak słów :P Na badaniach to się zachowuje jakby przez boczki chciała mi wyjść, a tak to spokojnie, na dzień parę silniejszych kopniaków... No chyba, że cappuccino wypiję to następnego dnia mam sajgon :D cały dzień we wszystkie strony świata :P Może to rzeczywiście przez to, że mam łożysko na przedniej ścianie o.O ja się na tym nie znam powiem szczerze:P Wychodzę z założenia, że im mniej człowiek czasami wie tym zdrowszy jest :P Ale ostatnio Julcia się wypychać tak zaczęła, że scenę z aliena to przypominało :D Aż się mój dziwił:P A z tą Landlady masz ładne przeboje :/ Na prawdę niektórzy ludzie nie mają pojecia o niczym i próbują wszystko zwalić na kogoś innego :/

Marta87 Gratuluje przeprowadzki :) Ja sobie nie wyobrażam mieszkania w jednopokojowym mieszkaniu tym bardziej, że to właśnie różnica tylko 200zł, Fajnie, bo tak na prawdę Ala będzie miała swój pokoik ;) Same ciuszki przecież ile miejsca zajmują :P nie wspominając o reszcie gadżetów ;)

Alicja32 gratuluję zakończenia remontu, teraz tylko czekać na przyjście dzidzi ;)

Alice Fajnie, że masz możliwość pracy w domu, ja zastanawiałam się nad szkołą rodzenia i prawda jest taka, że z czasem bym nie wyrobiła... jakby dobra miała 48h to wtedy bym się na to porwała, a tak to ja w piątki o 17 mam jeszcze zajęcia na uczelni:) Dlatego uważnie śledzę wrażenia i informacje jakie przekazujecie po waszych spotkaniach w tych szkołach :)

Miłego dnia Kobietki;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry