Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kolejna paczkę pampersów i akcesoria do włosów dla maluszka a teraz odpoczywam wymeczona jestem normalnie...
W koncu kolega musial wejsc do kuchni przez takie male okienko kuchenne do podawania talerzy i stamtad otworzyc tamte drzwi. Potem poszedl, zostalam sama i zaczelam ogarniac ten balagan. Na poczatek musialam policzyc kase. Drugich drzwi frontowych do pubu jeszcze nie otwarlam, gdy nagle wchodzi przez nie klient
Ja normalnie jakbym ducha zobaczyla, bo sie zorientowalam, ze te drzwi musialy byc otwarte cala noc i pewnie dlatego alarm wyl. No masakra, tak sie zestresowalam. Zadzwonilam do szefa, a on tylko zebym pamietala, ze za chwile bedzie mecz i moze byc troche ludzi. A ja mialam jeszcze wszystko do ogarniecia. No urobilam sie jak glupia dzis, bo naprawde przyszlo sporo ludzi, a ja miedzy nalewaniem jednego a drugiego piwa musialam wszystko sprzatac. Bosh jak sie ciesze, ze juz tylko jeden tydzien mi zostal. Kurde ale sie rozpisalam.