Skorupka84
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny
zycze wam milego i cieplego dnia
ja juz po sniadanku, zaraz sie ubieram i musze smigac ze zwolnieniem
relacja z Naszej wczorajszej wizyty w odpowiednim watku
pozdrawiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem skorpion a mąż wodnik
no ale niech się postara, wczoraj się do mnie odzywał i zaczął już komentować co tam w tv czy w necie leciało a tak to wcześniej był cicho. Ale starać sie nie stara więc jeszcze go potrzymam
jeszcze gdzieś tam słyszałam że ponoć to zależy z którego okresu danego znaku, ja np z marca jestem 
no ale to może jeszcze zależy od miejscowości. Szkoda że szefowa tak cie traktuje zwłaszcza że to bliższa koleżanka, jeżeli o tobie zapomina to niefajnie o niej świadczy...
normalnie woda się ze mnie zaczęła lać, wołam do M żeby po karetke dzwonił, potem zeszłam na dół do salonu, patrze a tam woda z sufitu się leje i miski wszędzie porozstawiane, potem wyszłam przed dom ,czekałam na tą karetke i jak wsiedliśmy to na sygnale do szpitala. Normalnie cała w strachu byłam w tym śnie, już mnie na jakimś fotelu sadzali by sprawdzić czy z dzidzią ok i się obudziłam. I jeszcze w śnie myślałam sobie że kurze jeszze za wześnie, dopiero 31 tydzień
masakra jak się obudziłam to odetchnęłam z ulgą.....