Witam sie i ja
Ale Wam dziewczyny zazdroszcze tego sniegu, u mnie tylko mroz i lekko zaszronione trawniki, zreszta juz powoli znika ta biala otoczka bo temperatura idzie w gore.
Czarni- ale masz piekne widoczki, las, pieknie poprostu pieknie, a i Twoja corunia piekna dziewczynka
Ala1911- To dobrze ze u Ciebie lepiej, oby tak dalej
Januarka- Ja to biegam w zaleznosci od dnia i nocy do toalety. Czasem nawet wcale, ale to na serio musze malo pic wieczorkiem. A czasem sa takie nocki np jak dzis ze maly sie tak ulozy ze co chwilka bym latala najlepiej, tak jakby nie wszystko ze mnie wylatuje

Wiecej nie pamietam
Jacie nie moge, naprawde nie wiecie jak ja juz sie ciesze ze to 1 grudnia!!! Do mojej daty zostal mi miesiac i 7 dni!!! Juz nie moge sie doczekac!!!

Nie moglam wczoraj zasnac, do 4 sie meczylam, wiercilam, chodzilam siusiu i rozmyslalm o glupotach;-)I dzis okolo 10 ze snu wyrwal mnie listonosz ktory walil w drzwi jak opetany, a ja sie zerwalam z lozka tylko zdazylam zarzucic szlafrok i polecialam na dol, otwieram a on sie grzecznie pyta " Miss or Misses?" A ja "EEEE...?"

Nie zalapalam o co mu chodzi, spojarzalam tylko zamglonym okiem na paczke i nawet swojego nazwiska zapomnialam, chyba myslalam ze mi to sie sni haha

Ale w koncu podsunal mi to urzadzenie do podpisania, cos tam naskrobalam i przekazal mi paczuszke... A ja juz wyrwana ze snu, ubralam sie, zrobilam sobie kawusie i przyszlam do Was zobaczyc co naskrobalyscie

Moj M w pracce, po wczorajszym andrzejkowym nawet wstal normalnie i w ogole:-) Wiec czekam na niego bo ma byc kolo 12- 1 i powoli bedziemy sie zbierac do mojej siostry, jedziemy w odwiedzinki do malenstwa

Kupilam dla niego taki brazowy komplecik-standard body spodenki i kaftanik w rozmairze 56, bo on sie urodzil 51, wiec napewno przez tydzien tyle nie urosl i album na zdjecia w kolorze niebieskim

Taki album sama najchetniej bym chciala dostac

A wiec dzieczynki nie skrobcie tu za duzo, bo jutro sie nie doczytam

3majcie sie i do potem