Hej kochane,
widzę, że nasza liczba rośnie w tempie ekspresowym

chyba szczęśliwy był kwiecień i maj

hihihhi
Ja nadal prowadzę szkolenia, muli nadal, ale nie ma tragedii, teraz doszło notoryczne zmęczenie...Ech na początku była senność, potem totalne mulenie, a teraz duszności i slaboty

Co jeszcze...heheh wiem dokładnie co będzie i co mnie czeka...
Asiaczek,Dona - uszka do góry, wiem, że łatwo się pisze...., ale co? Luty jest Wasz i meldujcie się, że jesteście na innym wątku szczesliwych przyszłych mamuś....
Dotka85 no to się ciesz kochana, nie wiesz co Cię czeka

a może inaczej: być może jesteś szczęściarą i mdłości Cię ominą...Co do alergii to wapno na ilość i leki homeopatyczne - są bardzo skuteczne ja się nigdy nie zawiodłam....
Niebieska81 ja się cieszę jak zjem cokolwiek bo nie mam na nic ochoty, po prostu słucham swojego organizmu czy może coś mu podejdzie....mam wszystkowstręt...Waga u mnie stoi 60 kg...
Traschka no to piękna betka

No i dobra decyzja o informacji...nie ma nic gorszego jak ściskanie w sobie informacji dlaczego nie masz sił, dlaczego nie chcesz dźwigać, dlaczego więcej śpisz...
Mysiak jak już lekko ssie to chyba się rozkręci chociaż również i Tobie życzę spokojnego żołądka...
Asaiczek kciuki za badania...skąd to podejrzenie wysokiego TSH? Już doczytalam...no kochana tarczyca jest mega ważna, więc biegiem do lekarza...
Madziamadzia ja też dzisiaj się roztapiam, chociaż jestm fanką cieplych dni, aniżeli zimnych...ostatnio jak było tak zimno to mnie od rana do wieczora trzepało...
Polka27 spokojnie przyzwyczaisz się do aparaciku

Co do latania - jeżeli Ciebie to nie stresuje to nie ma najmniejszych pwskazań...
Polianka kup Acon test wyjdzie bankowo jeżeli jesteś w ciąży, albo bobo test strumieniowy, one wykrywają HCG w ilości 10 mj
Hunianka a jakich suwaczków próbowałaś? bo na babyboom masz bardzo prostą obsługę, wklejasz po prostu drugi kod w swoją sygnaturę...