Hej
Alice ja na razie nie mam kremu, chciałam kupic z aventu ale nigdzie nie moge znaleźć:/
caroline śliczny ten bałwanek!:-)
Magda to urodziłaś 7 maja? mój kuzyn ma w tym samym dniu urodziny, a jego siostra 8

i jeszcze moja przyjaciółka z podstawówki też 07.05 się urodziła :-) wkurzyłabym się gdyby tak na głodnego trzymali mnie tyle godzin
Patiinka to nie jesteś sama, ja normalnie całą noc śpie i wstawać na siku nie musze- ani w pierwszej ciąży ani w tej w ogóle nie wstwałam
Asiorreek ja też lubie zaglądać do szuflady z wypranymi i wyprasowanymi ubrankami:-) wszystko ładnie ułożone, chyba jedyna szuflada gdzie jest porządek

ale pewnie długo tak pięknie nie będzie, jak się zacznie wyjmowac....
Niebieska witaj i zaglądaj częściej
domiska gratulacje dla koleżanki!:-)
Aninek fajnie że mama przyleci do ciebie:-) my sie właśnie zastanawialiśmy nad kurczakim lub indykiem zamiast karpia ale raczej będzie rybka

)
Muum to be współczuje koszmaru, mnie na razie nie nachodzą ale jeszcze niedawno miałam kilka takih realistycznych i okropnych, raz obudziłam się z płaczem:/
Czarni no po takim spacerku to pewnie tylko do spania

a ja chetnie bym gdzies wyszla, jak na razie to siedze w domu sama... dobrze że jutro koleżanka przyjdzie to chociaż chwile pogadamy

) niezłe z tm porodem na autostradzie, w sumie to blisko mojego rodzinnego miasta:-)
Kaja no to zdrówka i leż sobie :-)
Pranko maluszka wstawione, tym razem ciemne rzeczy:-) wczorajsza partia dosycha na kaloryferze i potem będę prasować

ogarnęłam troszke pokój Konrada, przygotowałam już przewijak i pochowałam pościel, porobiłam tez fotki więc coś zaraz wrzuce na zdjęciowy

)
jakoś tak jak patrze na ten wózek to sobie bradziej zdaje sprawe że coraz bliżej do spotkania z maluszkiem:-)
ok ide budzić M i niedługo śmigam po Kondzia, potem szybka zupka i idziemy zakupy tygodniowe