• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Witam :) po weekendzie sielanka sie skończyła ale było dobrze chociaz te dwa dni kiedy R był w domu :) pomaga mi bardzo jak nie starsza sie zajmie to młodsza i przespałam sie w dzien takze troszkę lepiej sie czuje i juz czekam na kolejny weekend :)

noc w miarę nie zła i pępuszek nam wczoraj odpadł :) oczka nie ropieją juz !!!:) tylko problem z bakami niby mała puszcza te bąki ale poplakuje przy tym i strasznie sie pręży

justynaj i ja kciuki zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&

justynaj ja tez zaciskam kciuki, a widze ze antek tez ma zacisniete

u nas niestety dosyc chorobowo, Oliwka nie poszla do przedszkola wiec znowu bedzei jeczec przez pol dnia ze chce grac na komputerze (pokolenie komputerowcow nam rosnie), a nie poszla bo katar sie rozwija i pojawil sie kaszelek, wiec syropkujemy i do noska krople dajemy ale na razie poprawy brak, a Antek niestety tez cos tym noskiem chrumka i zaczynam sie martwic, oklepuje plecki juz obydwom i z wode morska tez dawkuje obydwom, no i ściagamy co nieco z tych nosków, u oliwki duzo wiecej u antka taka woda. martwie sie tymi moimi szkrabami, a w weekend mamy chrzest a tu takie mrozy przyszly, oby tylko dzieci byly zdrowe

Justynaj ja rowniez kciuki trsymam mimo karkienia bo rece wolne mam. Na lezaco sobie karmie.

Moja mama dzis leci do pl. A my mamy wizyte w szkole I bedziemy patrzec jak dzieci sie ucza. Tzn u Alexa w klasie. .

Na dzis slaba nocke mialam maly dosc czesto na mnie wisial ah. Jak wrocimy to klade sie z nim spac.

Dobra zmykam pod prycha coby ludzi nie straszyc hehe.

Milego dnia.

Akuku to zostajesz od dzisaj bez mamy, pewno bedzie troszke cciezej, bo w koncu juz nie pamietam czy mama ci pomagala czy tylko przeszkadzala. powodzenia na zajeciach w szkole:)

Hej kochane!

Cieszę się ogromnie bo Adrian nie odchorował mojego tortu :-p Budził się co 1-2 godziny ale podałam smoczka, albo nakarmiłam i spał.... lepsze to niż ta przerwa nocna...

Jadę zaraz zrobić ten zastrzyk antykoncepcyjny - w koncu, bo jakoś nie po drodze było...i kupimy okularki dla Konrada :-) też czas najwyższy... bo recepta już z 2 miesiące leży... Haha taki prezent na 2 urodziny! :rofl2:

Blanka a urodziny Konrada! Dzisiaj kończy 2 latka a wczoraj był tort :-) Mi też troszkę zajeło oswajanie się nową sytuacja tym bardziej ze Konrad jest jeszcze mały...

Vinga
a co się takiego stało? :szok:

Justynaj
to zaciskamy kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&

Magsus
te bąki to chyba utrapienie każdej mamy... dobrze ze choć oczko już nie ropieje!

Dona
zaciskam kciuki żebyście wszyscy wyzdrowieli i nie chorowali dalej... taka teraz pogodaze łatwo przemarznąć i wszystko łapie... :-(

Akuku
to co? Teraz sama ju zostaniesz? Powodzenia na zajęciach!! :*

U nas noc cudowna. Laura na cycu i dlugo spala, nawet 3 godz. Wstalismy po 9 droche popila cyca, zaczela te swoje nerwy i wygibasy to dalam jej smoka, przytulilam i zasnela. Spi juz godzinke. Miala dzis w nocy termofor moze to cos pomoglo.
W sobote mamy chrzciny Laury. A tak zimno.
W czwartek meblarz ma montowac meble na korytarzu, szkoda ze tak przed chrzcinami bo jeszcze bede musiala dom posprzatac.
Maz zachowuje sie ksiazkowo. Pomaga nam, nosi i tuli Laure. Sprzata w domu. Zupelnie inaczej niz przy pierwszym dziecku. Jest dumny, ze ma core. Tak bardzo chcial ja miec.
Czasani jest ciezko, wiadomo jak to z noworodkiem, ale jestem przeszczesliwa. Doluje mnie tylko to, ze dni tak szybko mijaja i Laurka tak szybko rosnie. Mam wrazenie, ze czas biegnie za szybko
Najgorzej, ze wyjezdza na 2 miesiace na poczatku marca. Laura bedzie miala dopiero skonczone 2 miesiace.
DONA moj syn tez by tylko gral, wiec korzystam z tego, ze moze go dziadek zawiezc do przedszkola. A co tam zabawki, komputer wazniejszy
MAGSUS maz jest kierowca, ze tak w tygodniu wyjezdza? super ze naladowalas akumulatorki
JUSTYNAJ trzymam kciuki
AKUKU to zostajecie sami, na pewno ciezko bedzie na poczatku
FIFKA super ze Adrianek nie odchorowal tortu. A mam pytanie bo ty chyba na diecie bezmlecznej. Jak dostarczasz wapn. Wzdymajacych tez nie mozna. Lekarka mowila, ze wtedy trzeba przyjmiwac wapn 800 jednostek nie pamietam jakich na dobe.
A ile kosztuje ten zastrzyk?
I sto lat dla pierworodnego, niech wam risnie zdrowy i szczesliwy

Marika - no to super jak nocka spokojna ! :)

Fifka - trzymam kciuki zeby zastrzyk dobrze sie jakby to napisać "przyjął" ?
Tez mnie zaciekawiła cena takiej usługi ;) aaa i oczywiście ADRIANKU 100lat i duuuuużo zdrowka !!!!

reklama
Fifka no dokładnie z tymi bakami utrapienie dzis nie śpi od 6 teraz zasypia ale sie okaże czyli 5 godz nie spała ciagle sie wygina i bąka puszcza :(

marika tak dokładnie kierowca zawodowy :( cały tydzien go nie ma a jak wróci załatwia wszystkie sprawy których ja nie moge czyli zakupy rachunki i wiele innych tak wiec sobota tez jest do połowy raczej bez niego dopiero po południu lub wieczorem możemy pobyć razem no i niedziela chociaz nie zawsze bo nieraz juz wieczorem wyjeżdża :( pojechał dzis o 4 rano a ja juz tęsknię i starsza córka strasznie przezywa ze go nie ma w nocy przez sen mi płacze za tatusiem :(

Dona zdrówka !!!!! Oby mały sie nie zaraził !!!!

akuku ja myślałam ze mamy juz dawno nie ma a ona dopiero wyjeżdża :( no szkoda zawsze to pomoc jest :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry