reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ja nie mam ani jednego rozstępu, choć się niczym nie smarowałam... to chyba kwestia genów bo moja mama tez nie ma.

No ja mam termin 2 stycznia i wiem że zostanę pewnie grudniówką... bo Konrada urodziłam w 37tygodniu... ledwo donosiłam, więc i tu wątpie żebym dotrwała do terminu - choć bardzo bym chciała...

Mój synek też styczniak :-D a miał być z lutego

Mnie strasznie wywaliło z tym brzuchem.na poczatku był mały a jak zaczną rosnąć to sie nie wyrobił z rozciaganiem :) ale nie przejmuje sie :) moj maz kocha moje rozstepy :) wiec czym sie przejmować :)

A podobno w kolejnych ciazach brzuszek szybciej rosnie :) juz sie nie moge doczekac :)

Ostatnia edycja:
Haha ja się śmieje ze teraz nie mogę się doczekać, ale jak urośnie to będę klnąc że mi ciężko :-D Oj... nie powiem zeby ciąża należała do moich ulubionych okresów... tylko ruchy dziecka dobrze wspominam...

haha :) ja pod koniec nawet ruchy niemilo wspominamjak mi sie wbijała w żebra i głową siedziala nie milo w kanale :D haha ale było fajnie :)

Mój mały strasznie w brzuchu rozrabiał, ale ja to dobrze wspominam mimo bólu bo to był sygnał dla mnie ze wszytko z nim w porządku. A bardzo się o niego bałam, przez problemy z donoszeniem i leki które przyjmowałam... no ale wszytko skończyło się dobrze :-)

Teraz też czekam na ruchy! Z synkiem poczułam już w 15 tygodniu, a w 17-18 można było je wyczuć przez powłoki brzuszne! :-D ciekawie kiedy teraz poczuję

Ty chudzinka jestes wiec sie nie dziwie :) ja ruchy poczułam w 16tyg :) nie pamietam kiedy przez skore je czułam.
No właśnie to jest najgorsze..jak sie rusza to chociaz wiesz ze wszystko jest w porzadku.a teraz nic nie wiemy.Ja w pon mialam usg..lekarz za szybko mnie na nie skierował i nic nie bylowidać.Nastraszyli mnie ze pewnie pozamaciczna i teraz sie stresuje :/ wpon mam powtorzyc badanie. oby iskierka byla tam gdzie powinna.

Anna mówie ci... on nie miał prawa nic zobaczyć... więc na pewno jest dobrze, tym bardziej ze beta ładnie rośnie :-) Ja wizytę mam we wtorek - to będzie 6 tydzień i 4 dni. Mam nadzieję że już serduszko zobaczę...

Ja pamiętam bo mam to wszytko zapisane w tym dzienniczku :)

reklama
Ja też jestem ze stycznia :-D nie do końca to lubię, bo zawsze najstarsza i co? i fasolka styczniowa będzie a myśleliśmy o bardziej wiosennej...:-D

a wiecie, ja nawet trochę schudłam, zawsze byłam straszny łasuch na słodycze a teraz nic :szok: w ogóle mi się nie chce słodkiego, mogłoby dla mnie nie istnieć i waga od razu w dół :-)

Do góry