reklama

Styczeń 2014 :)

Witam kolejne mamuśki jeżeli sa takie:cool2:To ja podam wstępne nasze typy Dziewczynka Laura, Milena, Nadia, Chłopiec Daniel , Johan. Pewnie się to jeszcze zmieni

reklama
ja jakoś nie umiem wyobrazic sobie,że moglabym miec corke. w zasadzie smieszna sprawa ale jak pierwszy raz przewijalam corke znajomych,to pierwsze moje spostrzezenie, to "czegos tu u licha brakuje" :-D dlatego wiemy,że jak się nam w przyszłości syn pojawi,to bedzie Zbyszkiem. gdyby to jednak miała byc córka,to będzie zagwozdka.
Tydzien do planowej @ a mnie sie spać chce, caly dzień, piersi bolą... chciałoby się zrobić test ale sensu nie widzę.
miłego popoludnia. moj szkodnik zaraz ze złoba wróci. długi wieczor przed nami ;)

Anna, ja też bez znieczulenie rodziłam :)
Mońka, dla dziewczynki mamy z mężem ustalone - Gabriela, a dla chłopca nawet przy Natanielu nie miałam pomysłu, więc mąż powiedział, że po prostu będzie Gabriel :tak:
Anna, mój synek na szczęście od początku był chłopcem, od 13 tyg ciąży :-D u mnie w rodzinie też same baby, w przeciwieństwie do rodziny męża, bo tam same chłopy :-p
fiuu, ja bym chciała mieć teraz córeczkę i tak było dzieciątko robione - kilka dni przed owu (chyba 4). a który dzień po owu już masz?

położyłam się z małym na popołudniową drzemkę i to był błąd. takie koszmary miałam że bardziej się zmęczyłam niż wypoczęłam. oczywiście główny temat snów - nowe dziecko. mam nadzieję, że co noc nie będę mieć koszmarów :baffled:

reklama
panna nikt, witaj :) na kiedy termin?
Anna, dziewczyno, jaka ty szczuplutka jesteś... w przeciwieństwie do mnie. jeszcze po ciąży mi tu i ówdzie zostało :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry