reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Gratuluje urodzenia takich kluseczek :-D naprawde podziwiam bo musialo byc ciezko....

Kurde zepsul mi sie termometr, chcialam dzis kupic baterie ale nigdzie nie bylo, musialam kupic nowy termometr....taki sam wiec chcialam przelozyc baterie a tu sie okazalo ze to nie bateria a wyswietlacz poszedl :angry: wiec teraz nowy termometr w ruch...niby ta sama firma, niby identyczny ale mimo wszystko.... i czemu teraz?!

reklama
Gratuluje urodzenia takich kluseczek :-D naprawde podziwiam bo musialo byc ciezko....

Kurde zepsul mi sie termometr, chcialam dzis kupic baterie ale nigdzie nie bylo, musialam kupic nowy termometr....taki sam wiec chcialam przelozyc baterie a tu sie okazalo ze to nie bateria a wyswietlacz poszedl :angry: wiec teraz nowy termometr w ruch...niby ta sama firma, niby identyczny ale mimo wszystko.... i czemu teraz?!
Było ciezko..aloe da sie przezyć :) jak dostałam małą na rece to wszystko przeszło i zapomnialam o bolu :)
Co do termometru ja tez musialam zmienic..dziecko mi zbiło..a ja rteciowego używałam. teraz nie mierze bo nie chce sie denerwować :)

a zmienilas jeszcze przed owu czy juz po? Bo mi teraz pewnie ovufriend nie wyznaczy owulki :dry:

A co do bobaska to napewno najszczesliwsze uczucie jak dostanie sie na raczki :tak:

Ja sie boje troszke ze bedzie duze i bede musiala miec cesarke... a cesarki nie chce :-( jedyna moja obawa w tym momecie...

Anna Gratulacje porodu bez znieczulenia:) Dzielna babka z Ciebie i dzidzia też niczego sobie była skoro współpracowała z mamusią:):) ja brałam epidural czego nie żałuje a poród skończył sie na kleszczowym wyciąganiu małego po czym jestem ,,lekko'' zmasakrowana niestety ale cóz najważniejsze z bobo ma sie dobrze:) a jak tam dziewczyny zastanawiałyście sie już na jakimiś imoinami dla dzieciaczków??? Mi chodzi po głowie Mikołaj i Amelia :) ale kto wie do porodu daleko wszystko sie moze zmienic. Pozdrawiam i życze spokojnego, bez mdłości popołudnia:):)

Anna Gratulacje porodu bez znieczulenia:) Dzielna babka z Ciebie i dzidzia też niczego sobie była skoro współpracowała z mamusią:):) ja brałam epidural czego nie żałuje a poród skończył sie na kleszczowym wyciąganiu małego po czym jestem ,,lekko'' zmasakrowana niestety ale cóz najważniejsze z bobo ma sie dobrze:) a jak tam dziewczyny zastanawiałyście sie już na jakimiś imoinami dla dzieciaczków??? Mi chodzi po głowie Mikołaj i Amelia :) ale kto wie do porodu daleko wszystko sie moze zmienic. Pozdrawiam i życze spokojnego, bez mdłości popołudnia:):)
My chcemy Małgosie,Agatke albo Piotrusia :) Bardzo mi sie podoba Amelka..ale mojemu niestety nie :/

Chciałabym tak być zdecydowana na 100% ze to te imiona ale wiem jak był z Igorem do samego końca jakoś nie mogliśmy się zdecydować. Moja znajoma też jest teraz w ciąży i chodzą jej po głowie Leon albo Antosia. U mnie tata jak poszedł mnie meldować to zmienił imię:) mama z sąsiadkami wybrała Kasia a tata zmienił na Monika, dobrze że teraz już faceci tak nie robią:):):)

Hahaha :) Moja córcia miała być Piotrusiem :) kolo 28tyg pokazała co ma miedzy nogami i jest Wiktoria. Akurat wylondowalam w szpitalu ze skurczami porodowymi..a ze Wiktoria oznacza zwycięstwo to pasowało do niej idealnie..bo zostala w brzusiu do 41tyg i 5 dni :)

reklama
To teraz miejmy nadzieje ze teraz bedzie Piotruś, chyba, że znowu bedzie psikus:):):) O Wiktori też myślałam ale teściowa ma już tak na imię i nie chcę aby były dwie:):)

Do góry