reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku to gratki dla Alexa i mamy !!!

No to sobie nasze dzieci chyba jednak skaczą rozwojowo, wyszłam na spacer bo w koncu nie pada myśle ... Pospi mały ... Jakis relax mu zrobie ... Fuck non stop wstawać chciał Myslalam ze ju go wyjmie postawie przy nodze i każe mu iść jak taki hop do przodu ... No i nie spał dopiero jak wracałem dodomku zamknął oczy i tak go wargalam z wózkiem i prosto na balkon i pospal pol godziny ... Jak sie bawi teraz to z taka złością taka "agresja" wkurzony sie rzuca na macie aby patrzeć jak bedzie wył .... Nic to ...

My słuchamy grubsona bob one czy bas Tajpana tzn ja i mały bo m i tak nie ma w domu ... Nie cierpię powiem wam szczerze piosenek dla dzieci puszczamy mu jak nie wiem co zrobić zeby obejrzał jak obrazki skaczą ...

Ale mam dzisiaj parcie na słodkie :////

Moj jak patrzyłam to z ta waga to normalnie nie jest za gruby a zabim skończy 4 mies to tak 7,5 to tez nie tragedia ... Poki nie ma parcia ze na rece mamo na rece ...

Dobra poki młody kopie w tr zabawki to ide obiad szykować ....

reklama
Hello.

Emma narazie problemu ze spankiem w nocy nie ma. Okolo 20-20.30 odlot i do 6 spi za to w dzien jakas masakra. Jak wczesniej ladnie spala po min. 2 godz przynajmniej 2 lub 3 razy tak teraz max 20min w ciagu i to tez tylko ze 2 razy dziennie. Nie wiem o co kaman. I zaczela tak calkiem inaczej gugac :) Jakby normalnie rozmawiala tylko w swoim jezyku :) Smiesznie to brzmi :)

A co do chrzcin to i u nas problem. Matka chrzestna ok ale z ojciem gorzej... Chrzciny planujemy w pierwszy weekend sierpnia jak bedziemy w polsce i mam nadzieje ze do tego czasu sie sprawa wyklaruje :)

Akuku ty jesteś dla mnie bohaterka normalnie !!! I przez organizacje sprzatania i te ćwiczenia i wypieki no a teraz jeszcze przez chec powiekszenia rodziny!!!! :) Superrr ;) Ja po cichu moze i tez bym myślała ale ja to juz serio za stara jestem...

Własnie wracam z naszej forumowej galerii, ale mamy superanckie te dzieciaczki, bobasy fajne:D normalnie do schrupania:)))

Akuku: gratulacje dla synka!!! :)) i mam pytanie: wiesz moze jak to jest w liniach ryanair z wózkami?? Wiem ze mozna mieć bezpłatnie spacerówkę, ale zastanawiam sie czy przy takim maluszku wózek z gondola jak mam ja (od wózka 3 w jednym czyli stelaz osobno i nakładana gondola) równiez sie liczy jako bezpłatny??? slyszalam ze dodzwonic sie na informacje jest bardzo ciezko, ale i tak bd próbowac :angry:

Marika trzymaj sie !!! bedzie dobrze :( :*

Ostatnia edycja:
laski ! jak kupiłam ciapkę młodemu marchew+kartofeln no to czy jak to otworze dam 2 łyżki to moge do lodówy i 2 dnia też dać szkoda mi wywalić ;/

Tina ja latam czesciej wizzairem ale rayanerem tez lecialam mozesz wziasc normalnie stelaz plus gondole lub fotelik lub spacerowke. Nie wiem jan z torba do wozka ja zawsze bralam ale oni sie tych bagazy czepiaja. Choc jak dla mnie tor a do wozka jest do wozka...zawsze mozna na dol wozka wsadzic i przykryc kurtkami lub kocykiem hehe. Ja tak robilam ;)
Aa co do tego ile czesci masz to tyls naklejek na wozek da.. tzn tego co ja bagaz sie nakleja to na stelaz da osobno i na gondole osobno ;)
Ale jakbys chciala dodatkowo fotelik to chyba placic trzeba.
Ja zawsze z fotelikiem lecialam bez gondoli ;) bo potem w aucie w pl mialabym problem.
A i mozesz wozek miec przy sobie az do wejscia do samolotu ;)
Polecam wziasc ze soba jakis worek czy pokrowiec na gindole fotelik ..bo mi moj jasniutki wozek do gory nogami wyzucili z samolotu...

Moj Emik spi w nocy jako tako ..narzekac nie moge choc on pierwszy sen dlugi ma a potem albo raz albo 5 razy... smoczka w nocy zapiminam dawac ale i dobrze bo znowu mleka braknie

Anbas jaka stara ;) a ja... nie cwiczylam teraz znowu zaczelam wiec zaden ze mnie ideal hehe . A posprzatane to ja juz nie pamietam kiedy mialam ... a chcialabym miec tak na tip top ;)

Pustiszi mozesz miec to otwarte 48 godz i zeby w lodowce stalo czyki jak dobrze wyliczysz to 3 dni mozesz podawac tylko na poczatek cos jednoskladnikowego

A co u nas. Dalej nie wiem, napisalam w innym watku

reklama
Tina tak jak Akuku pisze. Ryanair em mozesz brac wozek jaki chcesz. Tzn. Jedno lub dwuczesciowy. Np. Stelaz z gondolka lub stelaz z fotelikiem lub sama spacerowke. I to jest bezplatne ale gdybys miala juz stelaz z gondolka i fotelik to za fotelik musisz zaplacic. Ale czasem warto bo to jest ok. 10€ w jedna strone za dodatkowy sprzet dla dzieci a jesli trzeba by na miejscu kombinowac z fotelikiem to roznie....Co do torby do wozka to na wozku mozna miec :) W ogole mozna juz miec w Ryanie oprocz torby podrecznej torebke mala :)

Do góry