reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Kaczuszka jeszcze nie wiem czy tak moge ..ale sprobowac warto.

Cleopatr ja wracam bo chce zajsc w ciaze.. inaczej bym pewnie nie wracala...a jak juz to na kilka godzin tyg ..bo moge wrocic nawrt na jeden dzien na 4 godz.

Marika, a to dupa, myślałam, że jak tyle był poza domem to dostanie chociaż trochę wolnego.

Akuku, super by było jakbyś mogła pracować w takim systemie. Ja tak, jak kaczuszka, wrócę na 7h ale z dojazdami nie będzie mnie od 7 do 16 w domu (też chcę dalej karmić piersią). I to już prawdopodobnie od października...

Kaczuszka, masakra, ja zawsze nienawidziłam mieć okres na wyjazd.

a z tym siadaniem to na razie u nas ulgi nie ma... bo co z tego, że umie siedzieć, jak fajniej jest się wspinać?!!!

DSC01245.jpg

Załączniki

• DSC01245.jpg
    DSC01245.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 66
Malinka hahaha Adrian robi to samo! Ztym ze go bardzo zabawki interesują. Starszaka nie, a jego tak. Po prostu inny charakter :-)

Kaczuszka
eh... współczuję... ale te @ zawsze tak mają...

Akuku rozumiem twoją chęć powrotu... to tak samo jak ja miałam chęć szybkiego zajścia w ciążę bo wiedziałam ze się na macieżyński załapie...

Dzięki dziewczyny! Oj dumna jestem z mojego starszaka! :-) Mam nadzieję ze jak będziemy ćwiczyć to z górki już będzie...

KACZUSZKA ta huśtawka duży u nas do zamulania i usypiania. Tak w niej się nie bawi
CLEO tak Alan już liczy dni. Pewnie będzie wieczorem
MALINKA musi urlop brać. Ostatnio był na tydzień w czerwcu to już kilka dni polecialo. Ale zaskakują postępy naszych styczniowych maluszkow
KASIA gratulacje

Alez mnie głowa boli ;/

Klade Emila spac i ide z nim.. jutro napisze cos..bylam z Alexem na wizycie w szpitalu o alergie ..

A u mnie maz chory :-( angina i zapalenie oskrzeli.... pieknie. .. na antybiotyku w domu siedzi. Oby mi dzieci nie zarazil :-( bo wtedy będzie wesolo...

reklama
Do góry