Hej przed weekendem

zapowiada sie super pogoda, planujemy zoo

U nas noc srednia, maluch obudzil sie o 3 i do 4 marudzil, mnie juz sie nie udalo potem zasnac, a o 5 zadzwonil budzik :/ wiec ja juz 3 na nogach, a wieczorem ta impreza. Ale osttani dzien przed weekendem, trzeba spniac poslady i sie trzymac, a potem 2 rewelacyjne dni
Akuku, mam nadzieje, ze uda sie z ta reklamacja. Ja tez nienawidze kurzu, ale bardziej nienawidze sprzetac. Moze nienawidze to za mocne slowo, po prostu nie lubie
Dona, duuuzo zdrowka dla ciebie, poprawilo sie juz?
Ja pracuje w Ostravie, w firmie IT. Maz tez, tzn dzis ma osttani dzien, a zaczyna w od poniedzialku w Katowicach
Jagus, takie juz to makro jest. Byla tam raz z Leosiem w tygodniu i nas bez problemu wpuscili, wiec zalezy kto siedzi akurat przy wejsciu, sluzbista czy czlowiek
Cleo, super to porownianie

Mnie teraz szczegolnie dotyka punkt 2, powrot do pracy, ludzie lubia osadzac :/ niedawno uslyszalam od "kolegi", ze on ma wiecej szczescia niz moj maz, bo jego zona juz 3 lata siedzi w domu, teraz urodzila drugie dziecko i kolejne 3 lata planuje posiedziec. Bo dla niej dzieci sa najwazniejsze....
No i zgadnijcie jak sie poczulam...ja wyrodna matka dla ktorej dzieci to tylko przeszkoda w karierze, co oczywiscie bzdrura jest totalna. Leos jest numer 1 dla mnie i zawsze bedzie
Czarnooka, ale twoj maluch rozgadany

a swiadomie juz wola "mama", "tata" ?