Hej, az mnie zatkalo, takie tu klotnie, ale wiecie co? klotni mam po dziurki w nosie wsrod swoich sasiadek, wiec sie nie przylaczam
Vinga, trzymam kciuki!
Akuku, madrze prawisz

ja zawsze pamietam o Adrianku, a to nie znaczy, ze inne dzieci sa mniej wazne, albo ze adoruje Fifke. Pamietam tez o Oliwce magsus, mimo ze treraz sie malo udziela, bo urodzila sie z dokladnie taka sama waga i wzrostem jak moj Leos

i o Oliwce Salli, bo tez z 8 stycznia

bliskie mi sa tez szczegolnie dzieciaczki Antos od Dony i Julka od Jagusi, bo my regionalnie blisko jestesmy

rozne sa powodu dla ktorych jedno dziecko zapadnie w pamiec bardziej niz inne

i nie ma sie co obrazac.
A jednak wzielam udzial
Musze sie wam pozalic, u nas problem z niania, a raczej z reakcjami sasiadek na nianie :/ stare plotkary obmawiaja nas za plecami, ze jak wyjechalam na delegacje, to niania przychodzila rano, a nie wychodzila wieczorem :/ ze sciagnela obraczke. Ogolnie sensancje wesza. Ziarna prawdy w tym nie ma, wiem to ja, mąż, niania (pewnie sasiadki tez), ale takie obmowy sa naprawde nieprzyjemne :/ I nie wiem czemu, zawsze byly ok wobec nas, albo inaczej, zawsze wydawaly sie ok, teraz widze, ze cos im do glow bije :/ Niania jest dosc mloda kobieta, ale starsza od nas ponad 10lat, i nie w typie męża, ale to juz inny temat. Zaufanie miedzy nami jest i to najwazniejsze. Najgorsze, ze one twierdza, ze robia to z troski o mnie?!?!?!?!
U nas dzis okragla data, 9 miesiecy. Maz sie smieje, ze tyle samo na zawnatrz co wewnatrz

Mamy juz 4 zeby, raczkujemy na calego. AA, i kilka dni z rzedu po drugim sniadaniu sadzamy malego na nocnik i zawsze konczy sie to kupka!
Ogolnie dziecko jest lawiejsze z obsludze jak juz siadzie i stanie samo

choc wymaga wiecej uwagi

cos za cos
Wczoraj kupilam Leosiowi parowki, takie super zdrowe, 93% miesa. Zajadal sie niesamowicie

do tego pol bulki zjadl

Wiem, ze nawet takie miesne parowki maja sporo wrogow i odradza sie dawanie ich dzieciakom, ale stwierdzilam, ze sprobuje

Warto bylo dla tego usmiechu i mlaskania ze smakiem
Dzis mamy pierwsze zajecia w szkole muzycznej, takie zajecia umyzakalniajace dla niemowlaczkow, zobaczymy czy sie malemu spodoba
Milego dnia wam zycze, u nas pogoda zapowiada sie super !!