reklama

Styczeń 2014 :)

Ja śpiwork kupiłam już, ale ten jest super :)

U nas też żęby stały w miejscu długo, ale jak nagle posypały się to cała górna szczena szt 4 w 2 tyg poszły :)
Dzisiaj chyba pierwsza noc po tych strasznych od kilku miesięcy karmienie po 7 razy w nocy, dzisiaj tylko 2 i co... Zamiast się cieszyć mam big cyca masakra, nie myślałam że jestem tak mlekodajna jeszcze. Młody nie dostał kaszki rano tylko mam za zadanie wypić mnie. Teraz poszedł spać z cycuchem, wstanie znowu cycuch... Masakra już dawno tak nie miałam. A jak na zlosć całe 9 mcy nie korzystałam z laktatora i w zeszłym tygodniu dałam sis bo ma termin na niedzielę.... Chyba wyślę m po kapustę i nie dosyć że @ to będę waliła kapuchą. To jest SEXI MAMA

reklama
Hej hej!

I nas choroby już puszczają :-) Konrad dzielnie maszeruję już do przedszkola - BOSZ... jak ja teskniłam za tym czasem wolnym... Adrian bierze antybiotyk ale już się czuję o niebo lepiej.

Vinga
o widzisz... a u nas cycek w ogóle jakiś czas poszedł w odstawkę... karmiłam 2 razy na dobę a teraz znowu cycamy z 4 razy w ciągu dnia. :-) Już myślałam ze Adrian mi się odstawi a tu niespodzianka!

Super pokrowiec! Ja to choruję na ten kocyk od ciebie... ale w tym miesiącu tyle rzeczy się zwaliło - na samo auto 600zł poszło - że nawet nie ma szans o czymś takim myśleć...

Inomama hahaha nie jesteś sama! Ja już wiem co chłopakom kupie pod choinkę! :-) To będzie wspólny prezent! A dokładniej sanki podwójne. O takie:
2789529835_4.jpg
W sam raz prezent :-) Myślę jeszcze nad prezentem dla Adriana na urodziny... bo jeśli chodzi o rodzinę to u nas daje się raczej "symboliczne" prezenty typu jakieś kosmetyki, kapcie itp. (teściowej to akurat portfel kupie...)

Kasia
haha zazdroszczę.... u Mnie Adrian nigdy tak długo nie spał...

Ja podobnie jak Kasienka nie spiesze się z butami... Moj Konrad jest ze stycznia przecież... w domu biegał w skarpetkach a chodzić na podwórku zaczął w sumie po zimie dopiero... bo w tych "traperach" bardzo ciężko było mu chodzić - w sumie tylko za rączkę szedł... Ja bardziej chce zainwestować w coś dobrego na wiosne. A dla stópki najlepiej jak ma "swobodę"

Dona
i jak u was zdrówko?

Dzisiaj jadę starszaka ostrzyc :-) Będzie fajnie wyglądał :-D Może i odrobinkę mi Adriana podstrzygą... bo wkurzają mnie te włosy na uszkach...

Załączniki

• 2789529835_4.jpg
    2789529835_4.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 68
Vinga bez pokrowców jakieś 130zł a z pokrowcami jak na zdjęciu koło 200. Na Allegro są. Mają i drążek do pchania i sznurek do ciągnięcia. Przy dwójce fajna sprawa bo toż dwóch sanek nie uciągniesz...

Fifka bliźniaki w tamtym roku dostali dokładnie takie pod choinkę:-D tylko bez śpiworków-już oni na to za duzi :-D fakt że w tamtym roku za bardzo nie jeździli bo nie było śniegu,ale w tym roku z Zosiakiem nadrobią:tak: także pomysł super;-):tak:

Siva ja też bym jeszcze odpuściła kupno bucików(Zośka ma-bo dostała od koleżanki tysiące par:-D ale ona nie cierpi mieć "takiego dziwactwa" na nogach-nie ważne jaki rodzaj:-D będzie kopać póki to nie nastąpi-skarpety to też wróg:baffled:).Może lepiej kupić jak mało postawi już samodzielnie pierwsze kroki?

Ino A Kajtek jak się odnalazł?Nowe otoczenie,nowa szkoła?

Vinga Sanki dwuosobowe podwójne dla bliźniaków PRODUCENT (4674792459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Milusia ja właśnie też się zastanawiam czy te śpiworki potrzebne... bo w sumie i koc się nada...

Jeszcze co do butów... ja pamiętam z Konradem jak on się uczył chodzić. To okres gdzie dziecko ciągle pada, potyka się itp, Nakładając buty jeszcze bardziej utrudnia się te pierwsze kroki i naraża na upadki... - przynajmniej Konrad przewracał się o buty strasznie na początku. Adrian ma adidaski ale to tylko do wózka. Teraz jest na etapie chodzenia przy meblach i gdybym dała mu chodzić w butach to miałby na pewno juz nie jednego guza :-D

Ja na moment, bo Filip robi jakis strajk :szok:

Osłuchowo wszystko ok; kaszel moze byc jakis wirusowy, gardło czyste,
Moja kulesia mała wazy 10,5
Wychwalony, ze swietnie sie rozwija wiec dzis mi bardzo miło :)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry