reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia dzięki, wypróbuję ten patent jutro - chociaż podejrzewam że mnie młoda wyśmieje (swoją drogą dobrze że jeszcze nie umie mówić bo pewnie by mi powiedziała gdzie sobie mogę wsadzić tą łyżeczkę;))
A prezent od mężusia super - mój ostatnio na pierwszego ząbka mi dwie sukienki sprezentował;)

reklama
Cześć wszystkim!

Milusia, Jaguś takie prezenty zawsze mile widziane :)

Kajtek dlaczego piszesz że z rozwojem Kacperka tak dziwnie?

Dziewczyny w czym maluszki wasze wychodzą na dwór? My drugi dzień w kombinezonie byliśmy.
Dzisiaj taki zimny wiatr to byliśmy krótko

Cleo my też w kombinezonie albo takim polarowym płaszczyku, ale to w wózku a uszyłam jej ciepłą kołderkę więc nie zmarznie:)

Kajtek co jest nie tak?

Milusia hehe to był fajny myk bo druga sukienka była za drugiego ząbka z racji tego że nie wyrobił się z zakupem po wyrżnięciu pierwszego:D Teraz jak mówię że chyba jej idzie ząb to od razu zapowiada że sukienki nie będzie;)

Jagus czytałam Twojego posta o jedzeniu. Łyżeczka faktycznie może pomóc. Ja tez czasami tak robię. Kiedy indziej daje Julkowi jakieś małe zabawki(najczęściej te do kąpieli takie gumowe - szybko się myją) i on je sobie ogląda albo gryzie. Wiem ze nie powinno się zabawiac dzieci podczas jedzenia ale u mnie wybór był prosty to albo w ogóle nie jeść :D a i masz rację nie zmuszaj do jedzenia może dziąsła ma wrażliwe bo ząbki idą i jej łyżeczka przeszkadza? A może ma po prostu taki etap i jej minie :) cierpliwości :)

Akuku bardzo ładne są te figurki wrzucaj dalej zdjęcia bo to fajnie się ogląda :)

Milusia fajnie masz! Muszę mojego na takie pomysły nakierować:D
Cleopatra my tez wychodzimy w kombinezonie a do tego w wózku mamy taki śpiworek specjalny wiec mały nie marznie. Pod kombinezonem mamy body bluzkę na długi rękaw rajstopki i skarpetki. Czapka oczywiście. Szalik i rękawiczki zostają w domku bo jeszcze nie ma tragedii na dworze. U nas temperatury między 7 a 10 stopni ale tu jest jakość tak wilgotno i odczuwa się niżej :)

Nie wiem czy nie sklamalam czy takiego misia można nazwać kombinezonem? Ja tak na to mówię ale nie wiem czy się zgadza :D :D

Załączniki

• 1416341386848.jpg
    1416341386848.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 78
Ja bym też powiedziala że to kombinezon;) Aneta możliwe że to ząb, bo pcha łapkę do buzi i grzebie paluszkiem w jednym miejscu...

A Julek jest super:)

Akuku figurki jak zawsze przepiękne, a co do otulaczy to niestey nie ja je szyję tylko Vinga:(, a jestetm antytalent a moze leń jeżeli chodzi o takie prace manualne

Blanka to dobrze ze z małym brzuszkiem juz wszytko dobrze

Jagus pamietam jak moja starsza w nocy budzila sie po kilka razy na cycuszka, popiła popiła i zasypiala zeby za godzine znowu wstać, chyba wtedy mialam juz malo mmleka bo u mnie pomoglo dokarmianie w nocy butelką.

my wychodzimy w spodniach i polarze takim grubym, czapce i rękawiczkach i kozaczkach, opatuleni kocem w wozku

Jagus sto lat na te 10 miesięcy!!!

moja corcia dzisiaj skonczyla 4 lata, kurcze jak ten czas leci, a jeszcze nie tak dawno nie moglismy miec dzieci a tu nagle mamy juz dwojkę :))

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta nie wiem czy tak się mówi ale bardzo fajne to wasze ubranko. My też mamy brązowy kombinezon tylko ciemniejszy i taki materiał jak kurtka bardziej.
Śpiworek też chciałam kupić ale w sklepie w którym pytałam były tylko w jasnych kolorach a ja chciałam ciemniejszy, później skleroza galopująca i zapomniałam że miałam poszukać w necie.

Do góry