Marika Ale ma zaczerienione ucho... mam dawac paracetamol..narazie jest dobrze nie placze ze go boli..
Ikasia super wiadomosc !! Gratuluje !! Za kilka lat zobaczysz duuzo plusow malej roznocy wieku

ja bym chciala a sie nie udaje ;(
Moj Viki rysowal w szkole kartke swiateczna i narysowal mnie z dzidzia (coreczka ) w brzuchu! A nic nie rozmawiamy na temat ciazy itd.. kochany moj synek
Ja z jednej strony chce..a z drugiej te torty i wiem ze w ciazy fizycznie nie dam rady pod koniec... ale zobaczymy jak wyjdzje to bedzke jak nie to przynajmniej nie bede wrakiem czlowieka jak przy staraniach o Emilka ..
Tort statek przygotowany do zdobienia na jutro.. ma byc gotowy na 18...
Biszkopt na pojutrze upieczony? Fruzelina gotowa

i ulepilam 4 rozyczki a musze zrobic wiecej tylko Emilek sie obudzil i nie chce mi sie juz siedziec dzisiaj.. moze jutro mi lepiej pojdzie.
A mam tyle roboty innej niz torty i serio nie wyrabiam na zakretach...stwierdzam ze doba za krótka i nie wiem jak moglam byc kiedys zmeczona ?
Wczoraj usnelam w dzien otworzylam oczy i zobaczylam wielkiego wlochatego pajaka...wyskoczylam z lozka a okazalo sie ze nic nie bylo .. i ten szok po przebudzeniu ze nie wiem gdzie jestem ..masakra.
Wczoraj zaczelam ten kurs cos w stylu bhp i nie mam kiedy skonczyc kurcze..